Verse illy koffie en mijn eerste kopers!

✅ Geredigeerd door
✳️ Dit artikel bevat affiliate links waarover wij een vergoeding krijgen als je iets koopt nadat je hebt geklikt.
📖 Lees meer over ons schrijfproces

Voor het laatste geüpdate op 29/04/2017 door Simon.

Verse illy koffie en mijn eerste kopers!

“Ten eerste de mensen bedanken die al vertrouwen hebben gehad om een aankoop te doen, echt super! Dit geeft mij veel positieve energie terug. En het belangrijkste motivatie om de website waar veel tijd en energie inzit te verbeteren en meer laten aansluiten op jullie de Moka Express drinkers.” – Heiko

Ten tweede ik had dus voor eerst een keer een illy bus Dark Roasted gekocht bij de supermarkt om te proberen.

Ik vind het altijd leuk om nieuwe merken te proberen en te kijken waarde smaak verschillen in liggen. Ik heb wel gemerkt dat de donker gebrande koffiebonen net iets extra’s geven aan de koffie.

De koffiebonen moet sowieso verse zijn en dankzij de handige vacuümverpakte  blikken met schroef dop is dit het geval. Dus een plus punt voor de verpakking en heb ik gelijk weer een blik erbij. Er wordt ook geclaimd dat ” In deze doosjes blijft de koffie tot wel 24 maanden goed” ik heb geen idee zolang bewaar ik geen koffiebonen.

Om even specifiek te zijn ik had de Illy Koffiebonen Dark Roast 12 x 250 gr  geprobeerd dat is ongeveer 3 kilogram koffiebonen

De smaak van deze koffie is stevig en heeft duidelijke straffe smaak die je kent van goede espresso. Illy-koffie is goede koffie die toch weer een eigen smaak heeft en prima past bij de Moka Express drinkers. Ik heb ook al wel de normale illy koffiebonen gekocht, maar die vond ik niet echt bijzonder. 

Geniet jij ook zo van een sterk kopje koffie? Dan kan je deze best is een keer proberen, alleen heeft het niet de karakteristieke volle nasmaak die Caffe New York heeft. Ga zelf experimenteren!

Kennismaken espressokoffie van New York?

Het Koffie Proefpakket

Het Koffie Proefpakket

Simon van Boven
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Koffie en gezondheid
Logo
Shopping cart