Suikervrije chocolade met stevia? Top 3 ALLERBESTE Van 2019!

✅ Geredigeerd door
✳️ Dit artikel bevat affiliate links waarover wij een vergoeding krijgen als je iets koopt nadat je hebt geklikt.
📖 Lees meer over ons schrijfproces

Voor het laatste geüpdate op 14/11/2019 door Simon.

Ben je op zoek naar het beste Suikervrije chocolade met intensieve en krachtige smaak, maar weet je nog niet welke je wilt kopen? Bekijk dan hier de beste suikervrije chocolade deze zijn veilig, goed beoordeeld door klanten en ontzettend populair en steeds meer mensen maken er gebruik van. In dit blog deel ik de TOP 3 Suikervrije chocolade van dit moment! De beste kwaliteit voor de scherpste prijs.

Suikervrije chocolade met stevia

Suikervrije chocolade is absoluut onmisbaar voor het dagelijkse leven! Geheel suikervrije chocolade repen voor bij de koffie of tijdens een verwenmomentje voor jezelf  een juiste aanvulling om elke dag voldoende te genieten.

Alleen de allerbeste, met de hoogste kwaliteit, Suikervrije chocolade producten koop je bij de grootste webshop van Nederland namelijk Body & Fit! Bekijk hieronder de top 5 assortiment van Smart chocolate , repen, nibs en meer.

Beste suikervrije chocolade met stevia kopen

Als je Suikervrije chocolade wilt kopen, dan wil je natuurlijk wel eerst weten wat dit eigenlijk zijn. Het zijn 100% smaak maar met geen toegevoegde suikers zoals de normale repen en deze zijn ook nog eens 72% van Cacao dus volledig genieten zonder de nadelen.

 1. Smart Chocolate (0 Sugar & 72% cacao) Body & Fit Food
 2. Smart Chocolate – Stevia Extract Body & Fit Food
 3. ChocoPro (0 suiker) Body & Fit Food
 4. Chocolate Moment BODY & FIT FOOD

De TOP 3 is samengesteld aan de hand van werking, gemak, kwaliteit, prijs, eigen ervaring en ervaringen van andere gebruikers. Hieronder lees je meer over de TOP 3 beste chocolade om jezelf in no-time in shape te krijgen. Lees verder!

TOP 3 beste Suikervrije chocolade snoepen zonder schuld gevoel

1. Smart Chocolate (0 Sugar & 72% cacao) Body & Fit Food

Gewoon lekker genieten van stuk chocolade? Suikervrije chocolade met 72% Cacao en 100% smaak. Wij maken chocolate pas echt speciaal! Genieten van alle goede voordelen van chocolade zonder de nadelen! Kortom, erg goed product! Lees hier 191 ervaringen van andere Smart Chocolate (0 Sugar & 72% cacao) Body & Fit Food gebruikers >>

Voordelen:

 • handig in gebruik
 • Goede opname, natuurlijke vorm
 • Goede prijs/kwaliteit verhouding

Top 1 Smart Chocolate (0 Sugar & 72% cacao) Body & Fit Food review

De beste chocolade zonder suiker en als je niet te veel wil betalen maar wel top kwaliteit wil. Als nummer 1 van 2019. De 518 ervaringen zeggen genoeg en dit is ook de favoriet van ons.

Bestel Smart Chocolate (0 Sugar & 72% cacao) Body & Fit Food voor €1,90>>

2. Smart Chocolate – Stevia Extract Body & Fit Food

De favoriet van vele vrouwelijke gebruikers, omdat deze een geweldige smaak heeft. Zonder toegevoegde suikers, 52% cacao, pure chocolade, met stukjes echt fruit en 100% smaak. Body & Fit Happy Food Smart Chocolate is er in 2 heerlijke variaties: puur cacao en puur met aardbei en blauwe bes. Ben je al nieuwsgierig geworden? Lees hier 54 ervaringen van andere Smart Chocolate – Stevia Extract Body & Fit Food gebruikers >>

Voordelen:

 • Uniek: zonder toegevoegde suikers
 • Lekker chocolade eten zonder schuld gevoel
 • Goede prijs/kwaliteit verhouding

Top 2 Smart Chocolate - Stevia Extract Body & Fit Food review

Een hoge kwaliteit chocolade met alleen maar voordelen. Dagelijks gebruik voor het beste resultaat. Een aanrader als je prijs/kwaliteit belangrijk vindt.

Bestel Smart Chocolate – Stevia Extract Body & Fit Food voor €1,90 >>

3. ChocoPro (0 suiker) Body & Fit Food

Graag die gewenste chocolade met echt geen suiker? Opgelet! De suikervrije en eiwitrijke ChocoPro bar staat voor genieten van van alle goede voordelen die cacao, chocolade en eiwitten van nature bevatten. Lees hier 75 ervaringen van andere ChocoPro (0 suiker) Body & Fit Food gebruikers >>

Voordelen:

 • Grote reep van maar liefst 85 gram
 • Goede prijs/kwaliteit
 • smaakt zoals gewone chocolade. Het crunchy erin maakt het af!!!

Top 3 ChocoPro (0 suiker) Body & Fit Food review

Essentieel voor het lichaam want wie kan nou niet genieten van deze heerlijke suikervrije chocolade.

Bestel ChocoPro (0 suiker) Body & Fit Food voor €1,90 >>

4. Chocolate Moment BODY & FIT FOOD

Graag die gewenste chocolade met echt geen suiker? Opgelet! De suikervrije en eiwitrijke ChocoPro bar staat voor genieten van van alle goede voordelen die cacao, chocolade en eiwitten van nature bevatten. Lees hier 175 ervaringen van andere Chocolate Moment BODY & FIT FOOD gebruikers >>

Voordelen:

 • Het ultieme chocolade tussendoortje
 • 84% minder suiker en 0 toegevoegde suikers!
 • 80% Belgische melkchocolade aan de buitenkant

Top 4 Chocolate Moment BODY & FIT FOOD review

Bestel Chocolate Moment BODY & FIT FOOD voor €1,90 >>

Hoe werkt suikervrije chocolade?

Wist je dat de meeste chocolade repen, zelfs met een hoog cacao gehalte, enorme bak met toegevoegde suikers kunnen bevatten? Schrik niet: tot wel 25-40%. Kijk maar eens goed op de labels in jouw supermarkt of voor je die Milka puur in je winkelmandje legt.

Zo zijn bij Body & Fit een nieuwe soort Smart Chocolate ontwikkeld. Deze bevat 72%  puur cacao en 0 toegevoegde suikers. Maarliefst 0 gram suiker per reep. Deze reep is gezoet met een zoetstof genaamd maltitol.

Je kunt dus altijd gewoon volop van chocolade die eiwitrijk is, met 0 toegevoegde suikers of een hoog cacao percentage genieten. Bekijk eens het gehele assortiment van de Smart cacao & chocolade hieronder.

Bekijk hier de Top 10 Cacao & Chocolade van Body & Fit >>

Beste suikervrije chocoladevoor 2019

Uniek en Puur. Je hebt nu kunnen kennis maken met de Body & Fit Smart Chocolate Bar gewoon genieten van alle goede voordelen die chocolade van nature bevat, niet de nadelen van bak met extra suikers. Met deze Body & Fit Happy Food Smart Chocolate wordt chocolade eten nog leuker!

Je weet wel dat een smart chocolade repen nooit een vervanging is voor gezonde voeding. Verantwoord eten is het allerbelangrijkste om grote stappen te boeken in je training en fysiek!

Drink minimaal 2 liter water per dag om alles optimaal te laten werken. Zo worden alle afvalstoffen goed afgevoerd door je lichaam zelf.

Vergeet ook niet neem voldoende slapen! Het betekent namelijk niet dat wanneer je meer chocolade neemt, je minder op je gezondheid moet letten.

TIP: TOP 10 Beste Nespresso aanbieding van 2019? >>

Simon van Boven
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Koffie en gezondheid
Logo
Shopping cart