Siemens EQ6 koffiemachine aanbiedingen

✅ Geredigeerd door
✳️ Dit artikel bevat affiliate links waarover wij een vergoeding krijgen als je iets koopt nadat je hebt geklikt.
📖 Lees meer over ons schrijfproces

Voor het laatste geüpdate op 29/02/2024 door Simon.

De Siemens EQ6 koffiemachine is een van de beste espressomachines van dit moment en een echte topper in het assortiment van Siemens. Het espressoapparaat heeft een grote interface die gemakkelijk te bedienen is. Je hebt keuze uit een ruime selectie aan koffiespecialiteiten van over de hele wereld. Ook bereid je met de Siemens EQ6 plus overheerlijke melkspecialiteiten. Aangezien een espressomachine een flinke investering is, kun je het beste op zoek gaan naar een goede Siemens EQ6 aanbieding. Om je te helpen hebben wij alle Siemens EQ6 plus aanbiedingen voor je verzameld op deze pagina.

Dit zijn alle Siemens EQ6 koffiemachine aanbiedingen van het moment

Onderstaande aanbiedingen zijn gesorteerd op korting in euro. Hoe hoger de korting in euro is hoe hoger de aanbieding wordt getoond in dit overzicht. Het komt ook voor dat er cashback korting wordt gegeven of dat er andere extraatjes worden gegeven door de betreffende aanbieder. In dat geval zie je geen kortingspercentage staan.


Siemens EQ6 plus modellen

De Siemens EQ6 plus is verkrijgbaar in verschillende varianten, zoals de Siemens EQ plus s500 en de s100. Het ene model is wat geavanceerder dan het andere en daarbij zijn er natuurlijk ook prijsverschillen. Hieronder vertellen we iets meer over de Siemens EQ6 plus koffiemachines.

Siemens EQ6 plus s100

De Siemens EQ6 plus s100 is een perfect instapmodel. Deze espressomachine kan melkspecialiteiten maken, maar ook allerlei andere koffiespecialiteiten. Je kunt 1 gebruikersprofiel opslaan en hij heeft een normaal waterfilter met indicator. Met een goede Siemens EQ6 plus s100 aanbieding haal je een betaalbare koffiemachine in huis.

Siemens EQ6 plus s300

De EQ6 plus s300 is net even wat luxer dan de s100, maar nog steeds ideaal als instapmodel. Je kunt voor 2 personen koffierecepten opslaan en na elke melkspecialiteit worden de leidingen automatisch gespoeld. De behuizing is nog steeds van kunststof, maar de keramische maalschijven hebben een lange levensduur.

Siemens EQ6 plus s500

De Siemens EQ6 plus s500 is de perfecte middenklasse espressomachine van Siemens. Deze mooie koffiemachine is eenvoudig in gebruik dankzij de OneTouch bediening en je kunt 2 melkspecialiteiten tegelijkertijd bereiden. Ook kun je 2 favorieten opslaan en zelf de melkverhouding aanpassen. Scoor de Siemens EQ6 plus s500 in de aanbieding om geld te besparen.

Siemens EQ6 plus s800

Met de Siemens EQ6 plus s800 zet je maar liefst 2 melkspecialiteiten tegelijkertijd. Daarbij ligt het geluidsniveau met slechts 59 dB wat lager. Hij is een stuk luxer dan de goedkopere modellen en heeft bijvoorbeeld ook een behuizing van roestvrijstaal en veel onderdelen die in de vaatwasser kunnen. Ook kan hij meer koffiespecialiteiten bereiken. Als je de Siemens EQ6 plus s800 in de aanbieding scoort, kun je gelukkig flink geld besparen.

Siemens EQ6 plus ExtraKlasse

De EQ6 plus ExtraKlasse is de meest luxe uitvoering van de EQ6 van Siemens. Hij is luxueus en degelijk uitgevoerd en gemakkelijk te bedienen. Je hebt een hele ruime keuze aan koffiespecialiteiten en zet met gemak 2 melkspecialiteiten tegelijkertijd. De dubbele zetmethode en het BRITA Intenza waterfilter zorgen voor een uitstekend uitgebalanceerde koffiesmaak.

De beste Siemens EQ6 aanbiedingen

Siemens EQ6 plus koffiemachines vind je regelmatig in de aanbieding bij verschillende webshops. Je kunt zelf een kijkje nemen op bijvoorbeeld BCC.nl of Coolblue.nl. Om het je nog gemakkelijker te maken de beste deal te vinden, hebben wij bij Zelfkoffiezetten.nl deze pagina ontwikkeld waarop je de beste Siemens EQ6 plus aanbiedingen vindt.

Redactie
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Koffie en gezondheid
Logo
Shopping cart