Proefpakket koffiebonen Lavazza? De lekkerste Italiaanse koffie voor scherpe prijs!

✅ Geredigeerd door
✳️ Dit artikel bevat affiliate links waarover wij een vergoeding krijgen als je iets koopt nadat je hebt geklikt.
📖 Lees meer over ons schrijfproces

Voor het laatste geüpdate op 22/11/2021 door Simon.

Ooit al eens van Lavazza koffie gehoord? Dat is helemaal niet zo gek, want Lavazza is momenteel één van de grootste koffiebranders en –producenten in Italië. Samen met merken als Illy en Segafredo voeren deze merken tot op heden de boventoon in de meeste horecagelegenheden, vanwege de zeer hoge kwaliteit van de koffiebonen en producten.

Lavazza blijft iedere keer weer uitstekende koffie branden en dat heb ik geproefd!

TOP 5 Proefpakket koffiebonen Lavazza:

Deze heerlijke roast en hoge kwaliteit koffiebonen geeft een volle koffie voor je werkdag of voor thuis. Jij wilt de beste koffie en top kwaliteit zonder hoge prijzen.

 1. Lavazza proefpakket Koffiebonen – 6 x 1 kg
 2. Lavazza Espresso Perfetto Koffiebonen – 1 kg (80 Arabica 20% Robusta)
 3. Lavazza Koffiebonen Caffe Espresso – 1 kg
 4. Lavazza Qualita Rossa Koffiebonen – 1 kg
 5. Lavazza Qualita Oro Koffiebonen – 1 kg

De TOP 5 is samengesteld aan de hand van smaak, kwaliteit, prijs, eigen ervaring en ervaringen van andere gebruikers. Hieronder lees je meer over de TOP 5 beste smaken van koffiebonen Lavazza om je koffie kwaliteit te verbeteren. Lees verder!

Lavazza biedt meerdere soorten koffie aan, zoals hele koffiebonen, gemalen filterkoffie, een speciale espressomaling en ook nog eens Lavazza cups voor in een automaat. De koffie loopt onderling sterk uiteen in smaakintensiteit, maar ook wat betreft bijzondere noten en smaken in de koffie. Lees zeker verder als je graag meer over deze koffiegigant wilt weten.

Wat is de geschiedenis van Lavazza?

Wat is de geschiedenis van Lavazza

Lavazza is opgericht in het jaar 1895 door Luigi Lavazza. Hij heeft de allereerste Lavazza winkel geopend in Turijn, nadat hij op reis was geweest naar Brazilië en kennis had gemaakt met de koffie in andere werelddelen. Hij heeft toentertijd de wens uitgesproken om koffiebonen van over de hele wereld te blenden tot gloednieuwe melanges: zo is de koffie van Lavazza geboren.

In die bewuste periode was koffie nog niet het enige wat men verkocht in kleine kruidenierswinkeltjes. Luigi Lavazza kocht de koffiebonen rauw in en brandde de bonen precies volgens de wensen van zijn klanten. Hij heeft op die manier in een korte periode zijn kennis en vaardigheden uitgebreid op het gebied van het branden van koffie. Dit is ook de reden, dat Lavazza vrij snel een sterke naam heeft opgebouwd.

In de afgelopen 125 jaar heeft het bedrijf deze trend voortgezet, waarbij men ook probeert de beste combinaties te maken van eerlijke producten en bijzondere smaken. Inmiddels is het bedrijf al vele generaties lang in de familie en ook de huidige eigenaar ziet zowel innovatie als kwaliteit als de speerpunten van Lavazza. Tot op heden staat Lavazza bekend om de unieke en smaakvolle blends.

Lavazza helpt het milieu een handje

Lavazza helpt het milieu een handje

Momenteel staat Alberto Lavazza aan het hoofd van het concern, de vorige president Emilio Lavazza heeft het bedrijf tot en met 2008 geleid. Lavazza heeft momenteel meerdere projecten lopen die met het oog op milieubehoud zijn gestart.

Zo heeft het familiebedrijf bijvoorbeeld een CO2-neutraal kantoor geopend in de plaats waar het allemaal begon; Turijn. Ook kun je hier een leuk museum vinden met een duurzaam restaurant, dat veel unieke gerechten serveert.

Welke soorten koffie verkoopt Lavazza?

Welke soorten koffie verkoopt Lavazza

Natuurlijk kun je bij Lavazza terecht voor een overheerlijk kopje verse espresso, of een goede cappuccino. De melanges die je vandaag in de winkel kunt kopen genieten wereldwijde beroemdheid en worden in 90 landen ter wereld verkocht. Je kunt kiezen diverse soorten gemalen koffie, die uiteen lopen van een milde branding tot een lekker pittige espressomelange. Ook kun je hele koffiebonen kopen en speciale cups.

Indien je eens kennis wilt maken met alle smaken Lavazza koffie, dan kun je ook een uitgebreid proefpakket kopen dat alle bekende melanges bevat. Zo kun je voor jezelf bekijken welke soort koffie het beste bij jouw smaakvoorkeuren past.

Maar ook welke melange bijvoorbeeld in de ochtend lekker is, wanneer je opstaat. En welke melange juist perfect past als aperitief na een goed stevig diner. Iedereen heeft andere voorkeuren; dus ook met koffie blijft het uitproberen tot je het perfecte kopje koffie hebt gezet.

Verkoop Lavazza ook andere producten?

Naast koffie van de beste kwaliteit, kun je bij Lavazza ook terecht voor een breed assortiment aan koffieapparaten en accessoires.

De cups van Lavazza gaan uiteraard geweldig samen met de bijbehorende apparaten, dus het is zeker het proberen waard om deze combinatie eens te proeven. Ook kun je mooie capsulehouders bestellen, die in moderne keukens mooi bij het interieur passen.

TOP 5 Beste Proefpakket koffiebonen Lavazza voor een unieke volle smaak

1. Lavazza proefpakket Koffiebonen – 6 x 1 kg

Wil je eens meer proberen van alle lekkere smaken van Lavazza? Probeer dan dit proefpakket bonen. Maak zo voordelig kennis met verschillende koffies van Lavazza en bepaal zelf je favoriet. Je zult ervaren hoe uiteenlopend de smaken van Lavazza zijn.

Voordelen:

 • geniet van de kwaliteit
 • goed van smaak
 • Goede prijs/kwaliteit verhouding

Bestel nu en profiteer van gratis verzending en onze 100% proefgarantie.

2. Lavazza Espresso Perfetto Koffiebonen – 1 kg (80 Arabica 20% Robusta)

Jij zoekt een oplossing om thuis een perfecte koffie te krijgen naar een zware dag op werk? Lavazza Espresso Perfetto een romige espresso met een onmiskenbaar aroma en geur, net als in het cafe: een droom die werkelijkheid kan zelfs thuis te raken met een espresso machine.

Voordelen:

 • Smaak zit goed zit en de geur is heerlijk
 • Kwaliteit koffie bonen voor Café Crème
 • Goede prijs/kwaliteit

Heerlijke koffie met een verrukkelijke nasmaak. Niet te vergelijken met de koffiebonen uit de supermarkt.

3. Lavazza Koffiebonen Caffe Espresso – 1 kg

Al heel lang mijn favoriet met een krachtig bak koffie, heerlijk in de ochtend. Lavazza Caffe Espresso koffiebonen. Verpakt in zakken van 1 kilo. De Caffe Espresso van Lavazza is gemaakt van 100 procent Arabica bonen.

Voordelen:

 • Intens aroma
 • koffie met een goeie volle smaak
 • prijs/kwaliteit verhouding

Snelle levering en de koffie heeft een goede prijs/ kwaliteit verhouding en smaakt lekker krachtig.

4. Lavazza Qualita Rossa Koffiebonen – 1 kg

Gewoon oersterke koffie voor een scherpe prijs? Lavazza Qualita Rossa koffiebonen 1000 gram. De Qualita Rossa is geschikt voor espresso en cappuccino en bestaat uit 50 procent Arabica en 50 procent Robusta.

Voordelen:

 • Heerlijke rijke smaak
 • Smaak van walnoot
 • Goede prijs/kwaliteit verhouding

Mooie volle smaak, vers gebrand en zachte smaak, ik ga hem zeker nog een keer bestellen.

5. Lavazza Qualita Oro Koffiebonen – 1 kg

Echte koffie kwaliteit proberen? De basis is 100% Arabica vanuit Midden- en Zuid- Amerika. Verpakt in verpakkingen van 1000 gram. Lavazza Qualita Oro bestaat uit 100 procent Arabica.

Voordelen:

 • Fijne zachte smaak
 • Lichte zoete afdronk
 • Goede prijs/kwaliteit verhouding

Heerlijke koffie! Snelle levering.

Simon van Boven
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Koffie en gezondheid
Logo
Shopping cart