Nespresso Magimix koffiemachine aanbiedingen

✅ Geredigeerd door
✳️ Dit artikel bevat affiliate links waarover wij een vergoeding krijgen als je iets koopt nadat je hebt geklikt.
📖 Lees meer over ons schrijfproces

Voor het laatste geüpdate op 29/02/2024 door Simon.

Zoek je een interessante Magimix Nespresso aanbieding? Dan ben je op deze pagina aan het goede adres. Op Zelfkoffiezetten.nl houden we namelijk nauwkeurig bij welke webshops Magimix Nespresso machines aanbieden en voor welke prijs. Alle Magimix Nespresso machines in de aanbieding vind je hier terug, zodat je zelf niet het hele web hoeft af te struinen. Ook vertellen we je op deze pagina welke Magimix Nespresso machines populair zijn en waar je goed terecht kunt voor een mooie Magimix Nespresso aanbieding. 

Dit zijn alle Nespresso Magimix aanbiedingen van het moment

Onderstaande aanbiedingen zijn gesorteerd op korting in euro. Hoe hoger de korting in euro is hoe hoger de aanbieding wordt getoond in dit overzicht. Het komt ook voor dat er cashback korting wordt gegeven of dat er andere extraatjes worden gegeven door de betreffende aanbieder. In dat geval zie je geen kortingspercentage staan.


Wat kost een Magimix Nespresso machine?

De prijzen van Magimix Nespresso apparaten variëren van ongeveer 85 euro tot zo’n 220 euro. Het prijsverschil zit hem met name in de verschillende typen koffiemachines van Magimix. Zo is de Magimix Nespresso Essenza Mini de goedkoopste en kleinste variant en betaal je het meest voor de Magimix CitiZ & Milk combinatie. Daarnaast speelt ook de capaciteit een rol in de hoogte van de aankoopprijs van een Nespresso Magimix koffiemachine.

Populaire Magimix Nespresso apparaten

Magimix heeft verschillende Nespresso apparaten in het assortiment die elk hun eigen plus- en minpunten hebben. Hieronder hebben we de populairste modellen voor je op een rijtje gezet en voorzien van wat extra informatie.

Magimix Nespresso Essenza Mini

De Magimix Nespresso Essenza Mini is de kleinste en doorgaans ook de goedkoopste Magimix Nespresso machine. Hij kost iets minder dan 85 euro en met een leuke aanbieding betaal je zelfs nog minder. Deze compacte koffiecupmachine heeft een watercapaciteit van 600 ml en is daardoor ideaal voor 1- of 2-persoons huishoudens.

Magimix Nespresso Inissia M105

De Magimix Nespresso Inissia M105 is net iets groter en heeft een waterreservoir van 700 ml. Je kunt er heerlijke lungo’s en espresso’s mee bereiden en er is capaciteit voor 11 gebruikte cups. Met een Magimix Nespresso Inissia M105 aanbieding betaal je vaak ongeveer net zoveel als voor de Essenza Mini.

Magimix Nespresso CitiZ

De Magimix Nespresso CitiZ is weer een slag groter en heeft een waterreservoir van 1 liter. Daarbij is hij stiller dan veel andere Nespresso machines en produceert hij slechts 58 decibel aan geluid. Je kunt de Magimix Nespresso CitiZ ook als combi deal met een melkopschuimer kopen. De Magimix Nespresso CitiZ & Milk maakt het mogelijk om gemakkelijk en snel een cappuccino of latte macchiato te bereiden.

Magimix Nespresso Vertuo Next

In tegenstelling tot de Magimix Nespresso modellen die we hierboven hebben beschreven, werkt de Vertuo Next niet met de standaard Nespresso Original cups, maar met de Nespresso Vertuo cups. Deze nieuwe cups maken het mogelijk om een grotere kop koffie te zetten. Ook kun je hem via bluetooth koppelen aan de Nespresso app.

Waar vind je een goede Nespresso Magimix aanbieding?

Een goede Nespresso Magimix aanbieding vind je regelmatig in verschillende webshops en in fysieke winkels. Online kun je heel gemakkelijk verschillende Nespresso Magimix aanbiedingen met elkaar vergelijken. Hieronder vind je een aantal webshops waarop regelmatig Magimix Nespresso machines in de aanbieding zijn.

  • Coolbue
  • Bol.com
  • BCC
  • Mediamarkt

Aanbiedingen van Magimix Nespresso op Zelfkoffiezetten.nl

Op Zelfkoffiezetten.nl vind je altijd de meest voordelige aanbiedingen van de Magimix Nespresso machine. Zo hoef je nooit lang te zoeken voor een goede deal en heb je je nieuwe koffiemachine snel in huis.

Redactie
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Koffie en gezondheid
Logo
Shopping cart