Nespresso Cups Proefpakket kopen? Dit zijn je mogelijkheden!

✅ Geredigeerd door
✳️ Dit artikel bevat affiliate links waarover wij een vergoeding krijgen als je iets koopt nadat je hebt geklikt.
📖 Lees meer over ons schrijfproces

Voor het laatste geüpdate op 25/09/2023 door Simon.

Vraag jij je af welke Nespresso cups het lekkerst zijn? Ontdek dat betaalbaar en snel met een proefpakket vol Nespresso cups!

Je hebt al enige tijd een Nespresso apparaat in huis staan waar je met veel plezier gebruik van maakt. Een kopje koffie of espresso heb je zo gezet. Dat is kortom een van de redenen dat je jouw Nespresso apparaat gekocht hebt. Al die tijd vraag jij je echter al af of je wel de juiste Nespresso cups gebruikt. Iets waar een proefpakket je misschien wel meer over kan vertellen..

Er is namelijk zoveel keus. Je hebt cups van het officiële merk Nespresso. Iets waarvan je espresso apparaat je zonder twijfel van heeft aanbevolen om gebruik van te maken. Ik merk dat veel mensen eerst goedkopere cupjes kopen en later pas willen nadenken of het misschien niet beter kan.

Nespresso cups zijn een stuk duurder maar volgens velen ook aanzienlijk lekkerder. Net als cupjes van Starbucks of Lavazza. En er is maar één manier om te ontdekken welke cupjes jij het lekkerst vindt: een proefpakket.

Met een Nespresso cups proefpakket ontdek jij welke cupjes jou de lekkerste koffie of espresso geven. Op deze pagina leg ik je uit wat je mogelijkheden zijn en wat een Nespresso cups proefpakket mag kosten.

Starbucks Nespresso cups proefpakket

Starbucks Nespresso cups proefpakket

Nespresso cups zijn ondertussen in vele soorten en maten beschikbaar. Daarbij is het makkelijkst onderscheid te maken tussen Nespresso cups, dus cups van het merk Nespresso en niet-Nespresso cups.

Behalve dat Nespresso cups duidelijk aan de merknaam te herkennen zijn, is iedere cup van hoge kwaliteit materialen gemaakt. Waar goedkope cups van plastic zijn, hebben Nespresso cups een aluminium behuizing.

Gelukkig heeft Nespresso tegenwoordig samenwerkingen met andere koffiemerken waardoor je niet altijd aan Nespresso koffie vastzit. Een van die merken is Starbucks.

Starbucks heeft verschillende smaken Nespresso cups ontwikkeld. Op dit moment zijn dat er zo’n 16, waarvan jij waarschijnlijk geen of slechts enkele geprobeerd hebt. Met een Nespresso cups proefpakket van Starbucks kun jij acht smaken uitgebreid testen.

Starbucks verkoopt momenteel twee variatiepakketten van Nespresso cups, namelijk in de gebalanceerde en milde uitvoering.

Douwe Egberts cups proefpakket

Douwe Egberts cups proefpakket

Wil je het wat rustiger aandoen? Niet de hoofdprijs betalen? Dan kom je al snel bij het Douwe Egberts Koffiecups uit. Dit pakket is de Nespresso cups proefpakket variant van Douwe Egberts waar zes verschillende ‘smaken’ in te vinden zijn.

Dit zijn de standaardsmaken van Douwe Egberts die je ook op deze manier in de supermarkt tegenkomt. Niet heel veel bijzonders dus. Je kunt daarentegen wel rekenen op de vaste lage prijs van Douwe Egbert cups. Voor nog geen 25 cent per cup heb je al een heerlijk kopje koffie klaarstaan.

Nespresso cups proefpakket

De crème de la crème blijft natuurlijk behouden voor Nespresso cups. De echte klassieke cups van het statige Nespresso. George Clooney op de achtergrond, zwoele tune aan en je voelt je zo nabij het Como-meer. Waar Clooney ook echt woont overigens.

Nespresso heeft tegenwoordig een duizelingwekkende verzameling Nespresso cups. De meest uiteenlopende smaken zijn bij Nespresso verkrijgbaar. Van het rustige Vanille tot de wilde smaken van de Indonesische pepers. Bij Nespresso durven ze te experimenteren en dat heeft voor een prachtig aanbod Nespresso cups gezorgd.

Het heeft er bij jou alleen voor gezorgd dat je genoodzaakt bent een Nespresso cups proefpakket te kopen. Je hebt geen idee waar je anders moet beginnen. Dat dit de perfecte plek is om te beginnen, blijkt wel uit het feit dat je een proefpakket Nespresso cups kunt kopen.

Wil je zelf ook ontdekken welke cups je allemaal kunt uitproberen? Bekijk dan de beste alternatieve nespresso cups hier!

Simon van Boven
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Koffie en gezondheid
Logo
Shopping cart