Nespresso apparaat aanbiedingen

✅ Geredigeerd door
✳️ Dit artikel bevat affiliate links waarover wij een vergoeding krijgen als je iets koopt nadat je hebt geklikt.
📖 Lees meer over ons schrijfproces

Voor het laatste geüpdate op 29/02/2024 door Simon.

Nespresso is een van de grootste merken als het gaat om koffiecups en koffiecupmachines. Met een Nespresso koffiezetapparaat zet je heel gemakkelijk en snel een lekkere koffie. Hierbij heb je keuze uit heel veel soorten en smaken en heb je weinig schoonmaakwerk. Nespresso koffiemachines worden ontwikkeld door verschillende grote elektronicamerken en zijn er in allerlei soorten en maten. Als je besluit om een Nespresso koffiemachine te kopen, wil je natuurlijk het liefst een goede aanbieding vinden. Niemand wil tenslotte teveel betalen. Om je te helpen een goede Nespresso koffiemachine aanbieding te vinden, hebben wij alle deals van dit moment voor je verzameld op deze pagina.

Dit zijn alle Nespresso koffiemachine aanbiedingen van het moment

Onderstaande aanbiedingen zijn gesorteerd op korting in euro. Hoe hoger de korting in euro is hoe hoger de aanbieding wordt getoond in dit overzicht. Het komt ook voor dat er cashback korting wordt gegeven of dat er andere extraatjes worden gegeven door de betreffende aanbieder. In dat geval zie je geen kortingspercentage staan.


Wat kost een Nespresso koffiezetapparaat?

De prijs van een Nespresso koffiezetapparaat is sterk afhankelijk van het type dat je kiest. Hierdoor kan de prijs variëren van zo’n 80 euro tot ongeveer 600 euro. De goedkoopste Nespresso apparaten kosten zo’n 80 tot 100 euro. Voor dit geld heb je een eenvoudig koffiezetapparaat met een beperkte capaciteit, zoals de Magimix Nespresso Essenza mini. Voor een capaciteit van meer dan een liter, zit je al gauw op zo’n 120 euro of meer. 

Vanaf zo’n 200 euro heeft Nespresso een koffiemachine in de aanbieding waarmee je ook zelf melkspecialiteiten kunt bereiden. De De’Longhi Lattissima One Evolution is hier een goed voorbeeld van. De duurste Nespresso apparaten zijn de Sage koffiecupmachines, zoals de Nespresso Sage Creatista® Plus. De prijs van deze Nespressoapparaten begint bij ruim 400 euro.

Soorten Nespresso koffiemachines

Een Nespresso koffiemachine werkt met koffiecupjes. In eerste instantie werkten alle Nespressoapparaten met de Nespresso Original cups, maar later zijn daar ook de Nespresso Vertuo apparaten en cupjes bij gekomen. Hieronder vertellen we iets meer over de twee verschillende soorten Nespresso koffiemachines en de cupjes die erbij horen.

Nespresso Original

De eerste series Nespressoapparaten maakten gebruik van de Nespresso Original cupjes en nog steeds zijn deze Nespresso koffiemachines het meest in de aanbieding. Doordat Nespresso geen patent meer heeft op de Original cups, zijn deze tegenwoordig ook bij andere leveranciers en van huismerken te koop. Hierdoor betaal je een stuk minder voor je kop koffie. De espressocupjes zijn verkrijgbaar in heel veel verschillende smaken en worden onder hoge druk bereid. 

Nespresso Vertuo

Nespresso Vertuo koffiemachines – zoals de Krups Vertuo Next XN910N – maken gebruik van de Vertuo cupjes. Deze zien er anders uit en ook de koffie die je ermee bereidt, is anders. De cups zijn groter en hebben een ronde vorm. Hierdoor zet je een grotere kop koffie met een volume tot wel 414 ml. Ook maken Nespresso Vertuo machines gebruik van een andere techniek, namelijk de centrifusion techniek in plaats van hoge druk. Koffiezetten duurt iets langer en je krijgt een ander soort cremalaagje op je koffie. Doordat Nespresso nog patent heeft op deze techniek, zijn de cupjes duurder.

Nespresso koffieapparaat merken

Een koffiezetapparaat van Nespresso kan van verschillende merken zijn. Zo zijn er verschillende Krups, Magimix, De’Longhi en Sage Nespressomachines op de markt. Hieronder vertellen we je iets meer over de verschillende Nespresso koffiemachine merken.

Krups

Het merk Krups heeft zowel Original als Vertuo Nespresso koffiemachines in de aanbieding. De Krups Nespresso Essenza Mini is met een capaciteit van 600 ml de kleinste optie en de Krups Nespresso Vertuo Plus Deluxe met 1,8 liter de grootste. Het is een betrouwbaar merk dat een groot assortiment koffiezetapparaten aanbiedt. Je kunt rekenen op een uitstekende kwaliteit en prima levensduur. Daarbij is de prijs-kwaliteitverhouding van Krups Nespresso koffiemachines erg goed.

Magimix

Het elektronicamerk Magimix biedt ook verschillende Nespressoapparaten aan, waaronder de Magimix Nespresso Inissia M105 Zwart. De meeste koffieapparaten van Magimix zijn compact en nemen niet veel ruimte in beslag. Ze hebben een minimalistisch en tijdloos ontwerp en zijn eenvoudig in gebruik. Je kunt zowel een Nespresso Magimix koffiemachine voor de Nespresso Original cups als voor de Vertuo cups kopen. Hierdoor heb je een ruime keuze aan koffiesmaken en kun je ook grote koppen koffie bereiden. 

Hoewel je met een Magimix Nespresso apparaat zelf geen cappuccino of andere melkspecialiteit kunt bereiden, kun je wel een combinatiedeal met elektrische melkopschuimer kopen, zoals de Magimix Nespresso Citiz & Milk Zwart – Melkopschuimer. Zo kun je toch heel eenvoudig een lekkere latte macchiato of cappuccino zetten.

De’Longhi

Ook De’Longhi heeft verschillende goede Nespresso koffiezetapparaten in het assortiment. De meeste van deze koffieapparaten zijn geschikt voor Nespresso Original koffiecups, maar De’Longhi heeft ook een paar Nespresso Vertuo koffiemachines in de aanbieding, zoals de De’Longhi Nespresso Vertuo ENV 120.W. Daarbij kun je met de Nespresso De’Longhi Lattissima Pro ook eenvoudig melkspecialiteiten bereiden. Hiervoor hoef je dus geen aparte melkopschuimer te gebruiken, maar alleen het melkreservoir te vullen en op de knop te drukken voor het maken van een latte macchiato of cappuccino. 

Verder heb je keuze uit verschillende capaciteiten en ontwerpen. De prijzen variëren van 85 euro tot ruim 400 euro, maar met een leuke aanbieding koop je een De’Longhi Nespresso koffiemachine vaak een stuk voordeliger.

Sage

Het kwaliteitsmerk Sage heeft ook een aantal Nespresso koffiemachines in de aanbieding. Deze luxe koffiemachines behoren tot de duurdere koffiecupmachines, maar dat is dan ook terug te zien in de degelijke RVS afwerking, levensduur en de mogelijkheid om melkspecialiteiten te bereiden. De Sage Nespresso koffiemachines – zoals de Nespresso Sage Creatista® Plus – zijn namelijk voorzien van een stoompijpje. Hier hou je een kannetje met melk onder en door middel van de hete stoom wordt de melk opgeschuimd en op temperatuur gebracht. Deze koffiezetapparaten werken ook goed met plantaardige melk.

Populaire Nespresso koffiemachines

Sowieso zijn koffiemachines van Nespresso erg populair, maar er zijn natuurlijk altijd een paar uitblinkers. Voor de Nespressomachines zijn dat in de eerste plaats de goedkope koffiezetapparaten, zoals de Magimix Nespresso Inissia M105 Zwart en de Krups Nespresso Essenza Mini. De Krups Nespresso Citiz & Milk combinatiedeal is met name populair bij liefhebbers van melkspecialiteiten, zoals latte macchiato’s en cappuccino’s. Ook de Nespresso De’Longhi Inissia EN80B – Koffiecupmachine is een goed verkocht model. 

Nespresso apparaat aanbiedingen

Als je eruit bent dat een koffieapparaat van Nespresso de juiste keuze is voor jou, is het tijd om op zoek te gaan naar een goede aanbieding. Want ook al zijn koffiemachines van Nespresso niet extreem duur; het is altijd fijn om wat geld te besparen. Dit kun je doen door op zoek te gaan naar een aanbieding in de winkel, maar je kunt ook online op zoek gaan naar een interessante deal. Hieronder vertellen we meer over verschillende soorten aanbiedingen en goede webshops.

Soorten aanbiedingen voor een Nespresso koffiezetapparaat

Een aanbieding van een Nespresso koffiezetapparaat kan op verschillende manieren opgezet zijn. Veel winkels en webshops hebben regelmatig opruiming met soms hoge kortingen. Met name als er nieuwe collecties aan zitten te komen, worden oude collecties voor leuke prijzen verkocht. Dit is dan ook zeker een goed moment om een Nespresso koffiemachine in de aanbieding te kopen. 

Bij webshops is het vaak ook zo dat je een extra percentage korting ontvangt, nadat je je hebt ingeschreven voor de nieuwsbrief. Het is dan ook altijd slim om dit even te checken en je eventueel aan te melden. Verder kunnen er ook andere kortingsacties zijn waarbij niet alleen Nespresso koffiemachines in de aanbieding zijn, maar bijvoorbeeld alle koffiezetapparaten. 

Een andere optie om in de gaten te houden is de combideal. Bij een combinatiedeal krijg je geen korting op het koffiezetapparaat, maar krijg je er wel extra voordelig een accessoire bij, zoals de melkopschuimer bij de Krups Nespresso Essenza Mini XN1118 Zwart + Melkopschuimer. Als je beide producten interessant vindt, kun je op deze manier gemakkelijk geld besparen.

Tot slot is er dan ook nog de cashback actie. Bij dit soort aanbieding koop je de Nespresso koffiemachine voor de normale prijs. Vervolgens kun je het apparaat online registreren en krijg je een deel van het aankoopbedrag terug. De producent van de koffiemachine stort het bedrag in dat geval terug op je rekening.

Webshops voor een goede Nespresso koffie apparaat aanbieding

Voor een goede Nespresso koffie apparaat aanbieding kun je zowel in fysieke winkels als online terecht. Het voordeel van een fysieke winkel is dat je de koffiecupmachines ter plekke kunt bekijken. Het voordeel van een online aanbieding voor een Nespresso koffiemachine is dat je veel gemakkelijker verschillende apparaten met elkaar kunt vergelijken. Ook kun je veel gemakkelijker de goedkoopste aanbieding opzoeken dan wanneer je fysiek gaat winkelen. Om je op weg te helpen, hebben we hieronder een aantal geschikte webshops voor het scoren van een Nespresso koffie apparaat aanbieding op een rijtje gezet.

  • Bol.com
  • Coolblue.nl
  • BCC.nl
  • Mediamarkt.nl

Nespresso koffiezetapparaat aanbieding op Zelfkoffiezetten.nl

Bij Zelfkoffiezetten.nl hebben we een tool ontwikkeld waarmee we elke dag het hele web afspeuren naar de beste Nespresso koffiemachine aanbiedingen. Hierdoor hoef je niet meer zelf alle webshops langs op zoek naar een goede deal. Alle aanbiedingen staat op deze pagina op volgorde van hoogste korting in euro’s. Zo kun je gemakkelijk en snel zien hoe je het meeste geld kunt besparen. Als je de koffiemachine wilt bestellen, klik je op het product. Vervolgens word je automatisch doorgelinkt naar de betreffende webshop en kun je het apparaat meteen bestellen. Zo heb je snel je voordelige nieuwe koffiezetapparaat van Nespresso in huis.

Redactie
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Koffie en gezondheid
Logo
Shopping cart