Koffiebonen proefpakket? Bekijk hier de beste top 10!

✅ Geredigeerd door
✳️ Dit artikel bevat affiliate links waarover wij een vergoeding krijgen als je iets koopt nadat je hebt geklikt.
📖 Lees meer over ons schrijfproces

Voor het laatste geüpdate op 03/02/2019 door Simon.

Ben je opzoek naar de beste koffiebonen proefpakket van 2019? In dit blog deel ik de TOP 5 waarmee je nooit meer zonder goede koffie komt te zitten thuis of op werk. Direct genieten van de verse koffiebonen! Denk aan veel meer aroma, volle smaak en een stevige shot cafeïne. Laten we snel starten!

TIP: geen tijd om hele artikel te lezen? Bekijk hier direct de beste koffiebonen proefpakket van 2019 =>>

koffiebonen proefpakket

Een goede kop koffie is als goede wijn of kaas van goede kwaliteit. Er zijn verschillende soorten koffiebonen en deze bepalen de smaken die de blend presenteert voor de koffiekenner. Veel supermarktkoffie combineren de goedkopere Robusta-bonen met de duurdere Arabica-bonen. De Arabica bonen hebben een fijner aroma, een rijkere smaak en meer body dan de minder dure bonen.

De kwaliteit van de koffie is afhankelijk van de verhoudingen van de mix van deze koffiebonen. Vaak wordt een koffie geadverteerd als een mix van gourmet bonen en bonen van een lagere kwaliteit, terwijl er in feite slechts kleine sporen zijn van de gourmet bonen in de blend. De gourmet bonen krijgen veel van hun smaak van de grond waarin ze zijn geteeld, met de beste bonen uit de vulkanische regio’s waar de rijke grond de best smakende bonen produceert. Koffie moet altijd worden gemaakt van verse bonen, aangezien de kwaliteit snel afneemt met de leeftijd.

Supermarktkoffie? 

Deze verse koffiebonen is behoorlijk merkbaar bij het vergelijken van een supermarktkoffie. Deze is vaak niet met verse koffiebonen gemaakt van versgemalen bonen in een koffiewinkel. Houd er rekening mee dat de koffie in de supermarkt over het algemeen een lagere mengkwaliteit heeft en dat in veel gevallen de mengsels ook een aantal oudere bonen bevatten om zo de productiekosten te verlagen. De enige manier waarop je verzekerd bent van kwaliteit en smaak, is het kopen van verse kwaliteit.

Als u eenmaal de smaak voor gourmet koffie hebt gevonden, wilt u misschien nooit meer opnieuw koffie van goede kwaliteit drinken. Je kunt koffie kopen uit vele verschillende regio’s over de hele wereld en elk heeft zijn eigen unieke smaak. Koffieliefhebbers kunnen de regio waar de koffieboon is gegroeid, gewoon proeven in de koffie. De methode om de bonen te verwerken heeft ook een effect op de uiteindelijke smaak, dus je kunt niet altijd aannemen dat een koffie goed is, alleen omdat hij uit een bepaalde regio komt. Koffie is een van ‘s werelds populairste dranken en meer leveranciers houden zich bezig met de behoeften van een alsmaar groeiende vraag  hiervan.

Wist je dat: Ondanks dat koffie in zo’n 80 landen groeit, is het vinden van de juiste kwaliteit koffiebessen geen eenvoudige klus. Dit zie je bijvoorbeeld terug in het feit dat maar 10% van alle koffie eigenlijk kan worden aangemerkt als hoge kwaliteit ‘gourmet koffie.

TOP 10 Beste koffiebonen proefpakket van 2019

Ben je er klaar voor? Het is namelijk tijd om de TOP 5 beste koffiebonen met je te delen. De koffiebonen die ik met je deel zijn niet merkloos maar top kwaliteit en afkomstig van Nederlands grootste online webshops

Tevens lees je honderden ervaringen van andere gebruikers. Zo weet je zeker dat je de juiste keuze maakt. Ik wens je veel plezier met het kiezen van jouw ideale koffiebonen!

1. Douwe Egberts Décafé Koffiebonen – 4 x 500 gram

Douwe Egberts Décafé is het bekende en vertrouwde Aroma Rood. Met dezelfde prettige ronde smaak en dat bekende aroma, maar dan cafeïnevrij! Lees ook de 33 ervaringen van andere Douwe Egberts Décafé Koffiebonen – 4 x 500 gram gebruikers >>>

Voordelen:

Goede kwaliteit
Voordelige koop
duurzaam

Beste koffiebonen Douwe Egberts Décafé Koffiebonen - 4 x 500 gram

Bestel Douwe Egberts Décafé Koffiebonen – 4 x 500 gram voor 18,78 bij bol.com >>>


2. Douwe Egberts Aroma Rood Koffiebonen – 3 x 900 gram

Wij gebruiken deze bonen altijd voor een regulier bakje koffie. Wij hebben al wat uitstapjes gemaakt naar andere merken maar kom altijd terug op deze vertrouwde smaak.
Handige voordeelpakket die per drie snel bij je thuis geleverd worden. Lees hier 28 ervaringen van andere Douwe Egberts Aroma Rood Koffiebonen – 3 x 900 gram gebruikers >>>

Voordelen:

Voordelige koop
Goede kwaliteit
Goede smaak

Beste koffiebonen Douwe Egberts Aroma Rood Koffiebonen - 3 x 900 gram

Bestel Douwe Egberts Aroma Rood Koffiebonen – 3 x 900 gram voor €33,99 bij Bol.com >>>


3. Grano koffiebonen 8 x 1000 gram zakken in doos

Een heerlijk vers kopje koffie? met deze vers gebrande koffiebonen door een gerenomeerde branderij gebrand wordt het werkelijkheid om top kwaliteit koffie thuis te kunnen drinken. Daarom dacht ik laat ik nu wat meer uit geven voor deze koffiebonen en ik moet zeggen dat ik blij ben dat ik het heb gedaan.  Lees hier 9 ervaringen Grano koffiebonen 8 x 1000 gram zakken in doos gebruikers >>>

Voordelen:

Per 8 zakken
Geweldige smaak ervaring
Snelle levering

Beste koffie Grano koffiebonen 8 x 1000 gram zakken in doos

Bestel Grano koffiebonen 8 x 1000 gram zakken in doos voor €99,95 bij Bol.com  >>>


4. Aroma Club Koffiebonen 1KG – No. 3 Strong George – Koffie Intensiteit 5/5

Ben jij op zoek naar een geweldige espresso koffieboon? De Strong George van Aroma Club is een heerlijke donkere espresso boon. De geur, crema en smaak zorgen ervoor dat de espresso’s zeer goed smaken! Lees hier 10 Aroma Club Koffiebonen 1KG – No. 3 Strong George – Koffie Intensiteit 5/5  gebruikers >>>

Voordelen:

Perfecte espresso’s
Goed van smaak
Heerlijke volle (koffie)geur

Beste koffie Aroma Club Koffiebonen 1KG - No. 3 Strong George - Koffie Intensiteit 5/5

Bestel Aroma Club Koffiebonen 1KG – No. 3 Strong George – Koffie Intensiteit 5/5 voor 21,11 bij Bol.com >>>


5. Douwe Egberts Mocca Koffiebonen – 4 x 500 gram

Met Mocca zet je koffie met een volle en rijke smaak. De melange is lekker donker gebrand. Een heerlijke verleiding waarin je zelfs subtiele accenten van specerijen en cacao kunt proeven. Enorm krachtig is zijn soort! Bekijk hier 8 ervaringen van andere Douwe Egberts Mocca Koffiebonen – 4 x 500 gram gebruikers >>>

Voordelen:

Goede kwaliteit
Voordelige koop
Duurzaam

Beste Koffiebonen Douwe Egberts Mocca Koffiebonen - 4 x 500 gram

Bestel Douwe Egberts Mocca Koffiebonen – 4 x 500 gram voor €29,99 bij Bol.com >>>


Voor wie zijn koffiebonen geschikt?

Koffiebonen zijn geschikt voor alle gebruikers. Maar wil je graag op een slimme manier meer halen uit je koffiebonen?  Dan zijn deze koffiebonen een goede keuze.

Onthoud wel dat deze koffiebonen geen vervanging is voor wat al goed voor je werkt. Het is een kwaliteitsproduct om je te van laten genieten. Zelf goed onderzoeken en kijken wat je wilt halen uit je koffiemoment blijft belangrijk!

Zijn de beste koffiebonen echt goed?

De TOP 5 die ik met je deel zijn legaal en bevatten geen verboden grondstoffen of kinderarbeid. Daarnaast zijn de koffiebonen niet illegaal.

Ik raad je aan om de gebruiksaanwijzing die op de verpakking staat op te volgen. Gebruik deze niet anders dan nodig is, dit versnelt namelijk niet de doelen die je wilt behalen.

koffiebonen proefpakket kopen

Wil je graag een compleet overzicht van koffiebonen, bekijk dan hieronder de beste webshop hieronder. Naast de TOP 5 van hierboven vind je ook andere koffiebonen die je misschien interessant vindt.

Alle koffiebonen van Bol.com vind je hier >>>

Alle top 10 koffiebonen vind je hier >>>

Tot slot

De Beste koffiebonen zijn ideaal om te gebruiken wanneer je intensief je telefoon of tablet gebruikt. De koffiebonen uit de TOP 5 werken gegarandeerd.

Mocht je nog vragen hebben, stel deze dan onderaan in dit artikel. Ook lees je hier vragen en ervaringen van andere gebruikers.

Ik wens je succes en voor veel plezier met de beste koffiebonen van 2019!

Simon van Boven
1 Reactie
  1. […] helpt je bij het krijgen van het gewenste resultaat. Vergeet niet dat versheid en kwaliteit van de koffiebonen ook een enorme rol hierin […]

Laat een reactie achter

Koffie en gezondheid
Logo
Shopping cart