Super koffie met roomboter erin? Krijg nog meer energie!

✅ Geredigeerd door
✳️ Dit artikel bevat affiliate links waarover wij een vergoeding krijgen als je iets koopt nadat je hebt geklikt.
📖 Lees meer over ons schrijfproces

Voor het laatste geüpdate op 20/02/2020 door Simon.

Super koffie met roomboter erin? Er is een nieuwe trend in koffieland, dat misschien voor altijd je koffie gewoontes zal veranderen of niet? Inplaats van de bekende koffiemelk of suiker, zijn de mensen nu boter aan het toevoegen in de koffie. Wordt gezegd dat de een geweldige brein boost geeft en zorgt dat je er de hele ochtend op kan werken.

TIP: ”Wil je ook de laagste prijs en hoogste kwaliteit hebben? Maak dan gebruik van deze best Beoordeeld Koffiebonen top 5 lijst. De koffiebonen zijn eenvoudig en voor 23:59 uur besteld, morgen in huis!”. JA! IK WIL DE KOFFIEBONEN AANBIEDING >>>

Super koffie met roomboter erin

De meeste mensen zullen sceptisch zijn op deze nieuwe trend en dit als gevaarlijk ervaren. Maar niet alle boters zijn ook echt slecht voor je. Maar in dit geval kan ik aanraden om alleen grasgevoerde boter te halen die niet gezout is om in je koffie te stoppen, deze kan je bijna bij elke supermarkt halen bijvoorbeeld als grasboter van Campina.

> Eerst weten hoe je zelf een Espresso zet? Lees verder

Waarom koffie met grasgevoerde boter?

Meeste koeien worden door mais of soja gevoederd. Het is goedkoop en voldoet voor de koeien. Maar de koe kan eigenlijk deze voedselbron niet volledig verteren en zo produceert hun melk extra vetten die niet gezond zijn voor ons lichaam. Daarnaast produceren grasgevoerde koeien wel de beste melk en vlees en de boter die hiervan komt is ook van hogere kwaliteit.

Hieronder staan de 5 belangrijkste punten waarom je nou boter in je koffie kan gaan doen en blijven doen.

  • 1. Alleen grasgevoerde boter heeft de juiste ratio van vetten die jouw cholesterol kan verbeteren inplaats van vet toevoegen. Grasgevoerde boter heeft ook de beste ratio van omega-6 tot omega-3 vetten in zich(deze reduceren lichaamsvet). Daarbij kan het ook de vitaminen K aanvullen welke volgens studies goed is voor het reduceren van hart kwalen.

 

  • 2. Het levert vetten die goed zijn voor je hersens en lichaam om nieuwe membranen en hormonen aan te maken. Deze biologische membranen vormen een belangrijke basis van het leven.at zijn membranen?

 

  • 3. Drink het elke morgen om je lichaam een routine aan te leren zodat het de hele dag vet gaat verbranden. CLA(conjugated linoleic acid) wat in grasboter zit is bevestigd dat het vet reduceert met name bij mensen met een gewichtsprobleem. http://jn.nutrition.org/content/130/12/2943.full

 

  • 4. Bulletproof koffie geeft je extra energie maar verhoogt ook je cognitieve functies voor ongeveer 6 uur zonder de crash die krijgt van een koffierush. Als je het mixt met nog meer gezonde vetten zoals kokosolie, zal dit het effect verstekken. Dit helpt namelijk met het creëren van ketonen, deze worden aangemaakt in je lichaam van de natuurlijke vetten inplaats koolhydraten nodig te hebben.http://www.healthline.com/health/type-2-diabetes/facts-ketones

 

  • 5. Er wordt gezegd dat twee theelepels van deze grasgevoerde boter in je koffie genoeg is voor een vervanging van je ontbijt en maaltijd bij elkaar. Dit maakt het een gemakkelijk alternatief voor mensen die weinig tijd s’morgen hebben. Ik zou dit nooit adviseren omdat ikzelf fan ben van een oatmeal ontbijt met koffie. Het zou je een hogere dosis leveren van de benodigde vetten en koolhydraten voor de beste prestaties op je werk. Combinatie moet ook best kunnen.

Conclusie: de Superkoffie met boter erin conclusie

Wanneer je de boter met koffie zal blenden krijg je een uiterst fijne romige koffie die je lichaam de benodigde energie kan bieden. Er is nog veel te ontdekken op koffiegebied. Waarom zou je al stoppen bij de beste koffiebonen?

Als je ook de beste boter in je koffie gaat stopen, zou je ook het beste van alles moeten proberen. De kwaliteit van je koffiebonen kan sterk verschillen maken als je de boter en kokosolie gaat toevoegen. Bekijk de video van Dave Asprey of ga het gewoon zelf proberen zoals ik doe!

Bron: http://nextshark.com/5-reasons-why-everyone-is-putting-butter-in-their-coffee/

Dit zijn de TOP koffiebonen voor thuis of op kantoor!

Dan is het nu tijd om je te laten zien, wat de beste koffiebonen zijn voor jou. Tevens lees je bij elk koffieproduct vele ervaringen van andere gebruikers.

Zo weet je exact wat je ervan kunt verwachten. Mocht je nog ergens vragen over hebben, laat dan onderaan in dit artikel een reactie achter. Ik help je graag verder!

#1. L’OR Espresso Onyx Koffiebonen – 4 x 500 gram

Deze verpakking is voordeliger als bij de supermarkt in kleine verpakking.  Elke ochtend weer even zorgeloos genieten? De intense ONYX is de ultieme essentie van pure espresso: superieure, donker gebrande Arabica- en Robusta bonen zijn fijn gebrand om een uitgesproken en krachtige melange te onthullen. Lees hier alle ervaringen van andere L’OR Espresso Onyx Koffiebonen gebruikers >>>

Voordelen:

– Intens, krachtig en uitgesproken
– Voordelige koop
–  Samenspel van Arabica en Robusta bonen
– De krachtigste Smaakintensiteit op schaal 12 (1-12)

Aanbieding L'OR Espresso Onyx Koffiebonen - 4 x 500 gram

Bestel nu L’OR Espresso Onyx Koffiebonen – 4 x 500 gram voor €29,56 bij Bol.com >>>

Simon van Boven
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Koffie en gezondheid
Logo
Shopping cart