Jura koffiemachine aanbiedingen

✅ Geredigeerd door
✳️ Dit artikel bevat affiliate links waarover wij een vergoeding krijgen als je iets koopt nadat je hebt geklikt.
📖 Lees meer over ons schrijfproces

Voor het laatste geüpdate op 29/02/2024 door Simon.

Jura is een van de allerbeste merken als het om betrouwbare koffiemachines gaat. De espresso die je met een Jura zet, is volgens velen even lekker als een echte Italiaanse espresso in Italië. Het is dan ook niet zo gek dat veel mensen overwegen om zelf een Jura koffiemachine aan te schaffen. Jura’s zijn echter niet goedkoop, dus het is goed om niet over één nacht ijs te gaan. Maar als je dan besluit om er een te kopen, kun je natuurlijk het beste een goede aanbieding voor de Jura koffiemachine die jij wilt, zoeken. 

Om je te helpen een goedkope Jura koffiemachine te scoren, hebben wij een systeem ontwikkeld dat automatisch de beste deals op het internet verzamelt. Op deze pagina vind je dan ook de beste Jura koffiezetapparaat aanbiedingen van dit moment.

Dit zijn alle Jura koffiemachine aanbiedingen van het moment

Onderstaande aanbiedingen zijn gesorteerd op korting in euro. Hoe hoger de korting in euro is hoe hoger de aanbieding wordt getoond in dit overzicht. Het komt ook voor dat er cashback korting wordt gegeven of dat er andere extraatjes worden gegeven door de betreffende aanbieder. In dat geval zie je geen kortingspercentage staan.


Wat kost een Jura koffiemachine?

De adviesprijs voor een Jura koffiemachine begint bij zo’n 700 euro voor een relatief eenvoudige espressomachine voor consumenten. De prijzen lopen op tot enkele duizenden euro’s. Dit heeft ermee te maken dat het merk Jura niet alleen koffiemachines voor consumenten levert, maar ook voor horeca en kantoren bijvoorbeeld. Deze professionele espressomachines hebben een veel grotere capaciteit en werken volledig automatisch. De prijzen van Jura koffiemachines voor consumenten lopen op tot ongeveer 3.000 euro. Een aanbieding op een Jura koffiemachine kan je dan ook al snel een paar honderd euro schelen.

Populaire Jura koffiemachines

Het merk Jura heeft een zeer uitgebreid assortiment aan koffiemachines die we hier niet allemaal gaan beschrijven. Als je meer wilt weten over het merk en benieuwd bent wat de verschillen zijn tussen de Jura espressomachines voor consumenten, kun je onze blog over Jura koffiemachines lezen. Hierin vind je alles wat je moet weten om de Jura koffiemachine te kiezen die bij jou past. Hieronder vind je wel een aantal van de populairste Jura koffiemachines, zodat je meteen een aanbieding kunt zoeken bij jouw favoriete model.

Jura E8

Een van de populairste Jura koffiemachines is de Jura E8. Deze volautomatische espressomachine kan maar liefst 17 verschillende koffiespecialiteiten bereiden, waaronder ook melkspecialiteiten. Hij kosten ruim 1000 euro, waardoor een aanbieding van deze Jura koffiemachine je al snel een flinke besparing oplevert. Hij is verkrijgbaar in verschillende kleuren en je bedient hem met een mooi kleurenscherm en 6 knoppen.

Jura S8

De Jura S8 espressomachine is iets luxer dan de E8 en is uitgevoerd met een groot touchscreen kleurenscherm. Hiermee is hij eenvoudig te bedienen, maar voor melkspecialiteiten moet je glas wel onder de speciale uitloop worden gezet. Aangezien het een luxe Jura koffiemachine is, ligt de prijs ook iets hoger. Als je hem in de sale kunt scoren, scheelt dat vaak aanzienlijk.

Jura WE6

Als je de Jura WE6 in de aanbieding kunt scoren, heb je een voordelige espressomachine voor bijvoorbeeld een klein kantoor. Maar ook voor huishoudens waarin veel koffie gedronken wordt, kan het een goede optie zijn. Melkspecialiteiten behoren niet tot de mogelijkheden; het grote pluspunt van deze Jura koffiemachine is voornamelijk de grote capaciteit.

Jura Z10

De Jura Z10 is echt een high-end espressomachine voor thuis. Het is zeker geen goedkope Jura koffiemachine, maar je krijgt wel waar voor je geld. Je kunt er wel 32 verschillende koffiespecialiteiten mee bereiden, waaronder verschillende melkspecialiteiten. Ook de capaciteit is groot én je kunt er zelfs koude koffies mee maken. De adviesprijs ligt op zo’n 3000 euro. Als je een goede aanbieding voor de Jura Z10 vindt, raden we je zeker aan om je slag te slaan.

Jura ENA 4

De Jura ENA 4 is met zo’n 700 euro een relatief goedkope Jura koffiemachine. Het is een basic espressoapparaat voor kleinere huishoudens. Je kunt echter wel op espresso van uitstekende kwaliteit rekenen. Ook met het gebruiksgemak zit het helemaal goed en je koffie is altijd snel bereid.

De beste aanbiedingen van Jura koffiemachines

Als je weet dat een Jura koffiemachine het koffiezetapparaat is voor jou, is het tijd om een goede aanbieding te zoeken. Koffiezetapparaten van Jura zijn best prijzig, waardoor een aankoop in de sale je soms zelfs honderden euro’s kan schelen. 

Soort aanbieding Jura koffiemachine

Een aanbieding voor een Jura koffiemachine kan op verschillende manieren zijn vormgegeven. Veel webshops hebben een keer in de zoveel tijd opruiming. De oudere Jura koffiemachine modellen worden dan tegen een aantrekkelijke korting aangeboden, zodat er weer ruimte komt voor nieuwe apparaten. Dit is dan ook een uitstekend moment om een goedkope Jura koffiemachine te scoren. Echter is dit niet de enige mogelijkheid. Webshops hebben ook regelmatig kortingsacties die voor de hele webshop gelden of ze hebben bijvoorbeeld een keuzekorting. Je kiest dan zelf één product waarvoor je de korting wilt gebruiken. 

Bij veel webshops krijg je ook een kortingscode wanneer je je aanmeldt voor de nieuwsbrief. Het loont zeker de moeite om dit te proberen als je een Jura koffiemachine in de aanbieding wilt kopen. Verder worden er soms cashback acties gehouden. Je betaalt dan in eerste instantie de normale prijs voor de espressomachine. Achteraf registreer je de machine bij Jura zelf en krijg je een deel van het aankoopbedrag teruggestort op je rekening. 

Tot slot kan een aanbieding voor een Jura koffiemachine ook bestaan uit een combinatiedeal of een gratis product. Zo krijg je soms een melkopschuimer of ander accessoire cadeau bij aankoop van een koffiemachine. Dit is vooral interessant als je het gratis product sowieso zou willen kopen of in elk geval verwacht dat je het veel gaat gebruiken.

Webshops met goede Jura koffiemachine aanbiedingen

Verschillende webshops hebben met enige regelmaat een aanbieding waarbij je Jura koffiemachines voordelig kunt aanschaffen. Hieronder vind je onze favoriete webshops voor Jura aanbiedingen.

  • Bcc.nl
  • Bol.com
  • Coolblue.nl
  • Mediamarkt.nl

Aanbieding van Jura koffiemachine op Zelfkoffiezetten.nl

Jura koffiezet apparaten zijn best prijzig – een goede aanbieding kan je aankoop ineens een stuk minder pijnlijk maken. Bij Zelfkoffiezetten.nl hebben we een systeem ontwikkeld dat automatisch elke nacht de beste aanbiedingen voor Jura koffiemachines opzoekt. Het hele net wordt afgespeurd naar de beste deals. Vervolgens zetten we alle Jura koffieautomaat aanbiedingen in een overzicht op deze pagina. Zo weet jij zeker dat je niet teveel betaalt voor je nieuwe koffiemachine.

Redactie
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Koffie en gezondheid
Logo
Shopping cart