Jura Claris Smart Water Filter? Eenvoudig te installeren en voordelig!

✅ Geredigeerd door
✳️ Dit artikel bevat affiliate links waarover wij een vergoeding krijgen als je iets koopt nadat je hebt geklikt.
📖 Lees meer over ons schrijfproces

Voor het laatste geüpdate op 22/11/2021 door Simon.

Jij zoekt een voordelig Jura Claris Smart Water Filter? Het zuivert het water goed en is eenvoudig te installeren. De stappen op het koffiezetapparaat moeten wel gevolgd worden anders herkent hij de filter niet als nieuwe filter.

Top 5 Jura Claris Smart Water Filter:

Vaak zijn nieuwe water filters prijzig als je deze wilt gaan kopen voor je koffiemachine. Onderhoud is erg belangrijk voor de levensduur van je apparaat en daarom heb ik hier een speciaal artikel aanbesteed om jou de beste keuze te laten maken. De ultieme koffie ervaring en top kwaliteit blijven krijgen zonder hoge prijzen.

 1. Jura Claris Smart Waterfilter 3 stuks
 2. Jura Claris White Waterfilter 3 stuks
 3. Voordeelset Jura Claris White waterfilter 4 stuks
 4. Jura Claris Blue PRO Waterfilter
 5. Jura Claris Blue Waterfilter 3 stuks

De TOP 5 is samengesteld aan de hand van kwaliteit, prijs en ervaringen van andere gebruikers. Hieronder lees je meer over de TOP 5 Jura Claris Smart Water Filter om deze unieke smaak te behouden. Lees verder!

Jura Claris Smart Water Filter kopen?

Jura Claris Smart Water Filter kopen

Claris Smart steekbaar waterfilter. Net zoals tegenwoordig in alle smartphones zit ook in dit volautomaat de RFID-technologie (Radio-frequency Identification) deze kan communiceren met het filter.

Wat dit betekend is dat het filter  herkent of het  geplaatst is en activeert vervolgens direct en automatisch de correcte modus voor de machine. Bovendien wordt voortdurend informatie over het filtergebruik verzameld en wordt een melding uitgegeven als de filter uitgewerkt is. Wat enorm handig is als jij je machine lang en duurzaam wilt gebruiken.

Werkt een Claris Smart Water Filter ook voor je gezondheid?

Je weet vast wel dat een filter kalk grotendeels eruit kan halen. Maar wist je ook dat zo diverse smaak en geur bedervende stoffen uit het water gehouden kunnen worden. Maar in water zit ook vele gezonde mineralen en stoffen die ons juist helpen deze worden echter behouden.

Langere levensduur door correcte Claris Smart Water Filter

Conclusie, correct gebruikt van dit filter maakt Claris ontkalken helemaal overbodig. Dit maakt het leven weer stuk eenvoudiger en bespaart jou tijdens kantooruren waardevolle tijd. Het is ook bewezen door intern onderzoek dat juist door het gebruik van een correct filter. Gaan de leidingen, verwarmingselementen en een pomp zonder te veel kalkafzettingen een langere levensduur tegemoet voor jouw volautomaat.

TOP 5 Jura Claris Smart Water Filter voor het de beste Koffiemachineonderhoud

1. Jura Claris Smart Waterfilter 3 stuks

Wil je graag een mooie prijs en goed waterfilter gebruiken? Hiermee blijft de JURA schoon van kalk doordat het water gefilterd wordt. Aannemelijk is daardoor ook de koffie minder verontreinigd en dus lekkerder. Bekijk hier de beste dagprijs >>

Voordelen:

 • origineel jura filter met RIFD en werk probleemloos
 • Geen kalk en verontreiniging meer
 • Goede prijs/kwaliteit verhouding

2. Jura Claris White Waterfilter 3 stuks

Ben jij echt jouw koffiemachine goed onderhouden voor de perfecte koffie? Claris White steekbaar waterfilter. Dit filterpatroon filtert naast kalk ook diverse smaak en geur bedervende stoffen uit het water. De voor de gezondheid belangrijke mineralen en fluoriden blijven echter behouden. Bekijk hier de beste dagprijs >>

Voordelen:

 • Eenvoudig te installeren
 • Het is fijn dat je hiermee geen zorgen hoeft te maken of er kalk in het apparaat komt
 • Goede prijs/kwaliteit

3. Voordeelset Jura Claris White waterfilter

Iets voordeligs doen en geweldig koffie behouden? Koffie bestaat voor ruim 98 % uit water. Hoe beter de kwaliteit van het water, hoe échter het aroma. CLARIS filtert het water betrouwbaar. Het resultaat is een optimaal ingrediënt voor perfecte koffie: puur water voor puur genot. Bekijk hier de beste dagprijs >>

Voordelen:

 • Geen kalk in jura apparaat
 • Geeft heerlijke zuivere koffie
 • prijs/kwaliteit verhouding

4. Jura Claris Blue PRO Waterfilter

Wil je graag die gewenste Jura kwaliteit van je koffie behouden voor een scherpe prijs? Claris Pro Blue steekbaar waterfilter. Dit filterpatroon filtert naast kalk ook diverse smaak en geur bedervende stoffen uit het water. De voor de gezondheid belangrijke mineralen en fluoriden blijven echter behouden. Bekijk hier de beste dagprijs >>

Voordelen:

 • maakt Claris ontkalken compleet overbodig
 • voordelige koop
 • Goede prijs/kwaliteit verhouding

5. Jura Claris Blue – waterfilterpatroon – 67007 / 71311

Als je deze filters correct gebruikt, maakt Claris ontkalken verleden tijd! Dit verhoogt het comfort en bespaart u waardevolle tijd. Leidingen, verwarmingselementen en een pomp zonder kalkafzettingen verlengen de levensduur van uw volautomaat aantoonbaar. Bekijk hier de beste dagprijs >>

Voordelen:

 • Voordelige koop
 • eenvoudig te installeren in het apparaat.
 • Goede prijs/kwaliteit verhouding

Ik gebruik een Jura volautomaat en dit filter werkt echt helemaal top voor de smaak en geen kalk problemen.

Simon van Boven
2 Opmerkingen
 1. fijne website lekker nuchter, welk jura, filter en welke jura tablet ten adviseer je bij de jura ena 8, morgen komt ie ik ben geintereees in mild lieve koffies.
  Welke melk kun het best gebruiken. ik lees daar niets overeen hele fijne decaf vind ik ook de moeite waaard. ik wil eigen de hele dag door koffie kunnen evt chocolademelk.
  eerlijke koffie is belangrijk, maar doen jullie ook iets aan verspilling in de horeco of prive?

 2. de jura e6 herkent de Claris smart waterfilter niet

Laat een reactie achter

Koffie en gezondheid
Logo
Shopping cart