Zelf een heerlijke ijskoffie maken? Hier 4 eenvoudige tips!

✅ Geredigeerd door
✳️ Dit artikel bevat affiliate links waarover wij een vergoeding krijgen als je iets koopt nadat je hebt geklikt.
📖 Lees meer over ons schrijfproces

Voor het laatste geüpdate op 20/02/2020 door Simon.

Zelf een ijskoffie maken? Een grote nieuwe trend is binnengekomen uit Amerika is namelijk de heerlijke frisse ijskoffie! Deze moet je eens geprobeerd hebben. Deze ijskoffie is al razend populair geworden in korte tijd.

TIP: ”Wil je graag de beste koffiebonen proberen? Maak dan gebruik van het koffie voordeelpakket! De koffiebonen zijn heerlijk en vol van smaak! Daarnaast bespaar je 37,50 34,75 !”.  >> Bekijk hier het proefpakket koffiebonen

Heerlijke ijskoffie maken

Als je de nationale koffie vereniging moet geloven, is het percentage Nederlanders dat ijskoffie drinkt met 20 procent toegenomen in 2017 en tot 29 procent in 2018.

Als je de populariteit volgt van cappuccinos en mocha lattes, consumenten ontdekken steeds meer dat koffie vele smaken heeft – en ook erg verfrissend is – als het koud wordt geserveerd.

Ijskoffie kan zo makkelijk klaar gemaakt worden als een ijs thee. Je kunt de ijskoffie op verschillende manier bereiden met veel opties zoals siropen, koude melk of met chocolade en kaneel. Jij kunt jouw eigen koffie creatie maken die net zo lekker is als je naar een koffiecafe gaat op de hoek

ijskoffie maken 800x350px

Hoe maak je ijskoffie?

Verschillende recepten zoals ijs vanille mocha, ijs rum koffie en ijs latte zijn ook thuis eenvoudig te maken. Hier zijn een aantal tips om een heerlijke verfrissende ijskoffie te maken.

  1. Doe de vanille siroop eerst in je beker. Om het drankje af te maken, giet je eerst de espresso of de koffie erin, vervolgns het ijs en om het af te toppen scheutje kouden melk erin.
  2. Zorg dat je koffiesmaak niet te veel verwaterd en slap wordt. Koel jouw favoriete koffie drank met ijsklontjes gemaakt van vers gezeten koffie inplaats van gewoon water.
  3. Gebruik een apparaat dat alleen hoge kwaliteit koffie of espresso zet. Denk hierbij aan een perulator of een koffiemachine, en maal je koffiebonen net voordat je ook echt de koffie gaat zetten. Om de sterkte te controleren.
  4. Wees creatief. Voeg een persoonlijke touch toe aan jouw ijskoffie smaken bijvoorbeeld met slagroom, chocolade rasp, amandelschaaf of kaneel poeder.

En nu lekker smullen maar!

Echt genieten dankzij heerlijke Italiaanse koffie? 

Wil je graag meer heerlijke koffiebonen proberen, dan raad ik je het Caffe New York voordeelpakket aan. Dit voordeelpakket bevat 4 compleet verschillende smaken van espresso, cappuccino tot een volle romige biologische koffiebonen. De koffiebonen zijn eenvoudig en snel te bereiden.

Het voordeel van het voordeelpakket is dat je anders gaat genieten en niet minder! Geen hoofdpijn meer door slechte bonen dus!!

Daarnaast kun je het voordeelpakket met 100% garantie gebruiken. Wordt de koffie niet goed afgeleverd, dan krijg je gewoon je geld terug.  >> probeer hier het koffie voordeelpakket

Heb je nog vragen over het voordeelpakket of Caffé New York dat ik met je deel, laat dan onderaan in dit artikel een reactie achter. Ook lees je hier vragen en ervaringen van anderen.

Koffie voordeelpakket

Simon van Boven
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Koffie en gezondheid
Logo
Shopping cart