Het Koffie Starterspakket

✅ Geredigeerd door
✳️ Dit artikel bevat affiliate links waarover wij een vergoeding krijgen als je iets koopt nadat je hebt geklikt.
📖 Lees meer over ons schrijfproces

Voor het laatste geüpdate op 29/04/2017 door Simon.

Het Koffie Starterspakket

Het Koffie Proefpakket

Het Koffie Proefpakket

Voordat je gaat starten met zelf je eigen bonenkoffie te zetten zijn er een aantal budget producten die je kunt aanschaffen. Dit zijn ook de producten waar ik zelf mee ben begonnen en nog steeds dagelijks succesvol mijn heerlijke dampende espresso mee creëer. Uiteindelijk bespaar je hier meer mee op een duurzame manier en drink je gewoon heerlijke verse koffie, maar aan jou de keuze!

Ik start vandaag als thuis-barista wat heb ik nodig?

  • Koffiebonen
  • koffiemolen
  • Percolator / bialetti moka express 3 kops
  • Vuur in vorm van Gas of elektrisch
  • Jouw Favoriete koffiemok

Hierin kan je gelijk een koffie proefpakket proberen van € 27,50 of eerst 1e pakket aanschaffen. Als je nog niet een eigen koffiemolen wilt kopen kun je ook gewoon de koffie uit de supermarkt proberen. Want zelfs de fijnste maling kan werken, zeg niet dat dit aan te raden is maar het werkt wel.

koffiebonen - koffieengezondheid.nl

De krups koffiemolen van € 25,99 ben ik zelf erg fan van voor de prijs/kwaliteit. Ik had eerst de Weis Koffiemolen – RVS maar dit is toch echt niet praktisch als je regelmatig koffie drinkt. Daarom is de Krups koffiemolen de uitkomst. Je kunt hem gemakkelijk schoonmaken met een papieren keukenrol gewoon even zorgvuldig erdoor heen vegen en geen sop of water gebruiken

krups_koffiemolen_heiko

krups_koffiemolen

Deze is zeer geschikt om mee te starten. Je kunt er voor twee persoon heerlijke kopjes espresso mee zetten. Als je meer informatie wilt kun je nog kijken op mijn overige blogs over dit product of even de video bekijken over de werking ervan.

 

Simon van Boven
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Koffie en gezondheid
Logo
Shopping cart