Goedkoopste Senseo aanbieding voor koffiepads? Nu in de sale! (TIP)

✅ Geredigeerd door
✳️ Dit artikel bevat affiliate links waarover wij een vergoeding krijgen als je iets koopt nadat je hebt geklikt.
📖 Lees meer over ons schrijfproces

Voor het laatste geüpdate op 20/02/2020 door Simon.

Deze Senseo aanbieding voor cappuccino mag jij natuurlijk niet missen. Deze maak je helemaal zelf met de lekkerste koffiepads. In dit artikel vertel ik je er alles over. Je hoeft vanaf nu niet meer te twijfelen tussen de ontelbare smaken koffiepads die verkrijgbaar zijn. Ook leg ik je uit wat Cafeïne is en waarom je het ze zo hard nodig hebt!

TIP: ”Wil je ook de laagste prijs en hoogste kwaliteit hebben? Maak dan gebruik van het SENSEO Cappuccino koffiepads – 10 x 8 pads. De koffiepads zijn eenvoudig en voor 23:59 uur besteld, morgen in huis!”. JA! IK WIL DE SENSEO AANBIEDING >>>

De beste koffiepads voor thuis of op kantoor

Koffiepads zijn razend populair. Daar zijn dan ook goede redenen voor! Met name mensen met weinig tijd gebruiken het om even heerlijke koffie te zetten.

Tegenwoordig zijn er ook steeds meer koffieliefhebbers die snel even een heerlijke cappuccino willen proberen. Daarnaast bieden koffiepads de uitkomst als je even bezoek hebt en je wilt graag even een verse  cappuccino aanbieden.

Je wilt namelijk een heerlijke schuimlaag en niet te veel smaak verlies. Door het gebruik van deze pads krijg je helemaal een afgemeten  cappuccino met een heerlijke smaak en dat is zeer belangrijk!

Inhoud van dit artikel:

  • Wat is cafeïne?
  • Waarom hebben we cafeïne nodig?
  • Is  koffie wel gezond?
  • De beste koffiepads voor thuis

Wat is Cafeïne?

Dit is het goud van onze koffie en waarom het zo geliefd is dat is namelijk de cafeïne. Je kent het wel dat je helemaal een opkikker krijgt nadat je net koffie hebt gedronken. Dit is eigenschap van cafeïne het geeft je even energie en houdt je wakker. Cafeïne wordt zeer snel door ons lichaam opgenomen: je zult al half uur tot 2,5 uur later het effect al wel echt merken.

Maar te veel is nooit goed en zo krijg je vaak van veel cafeïne last van slapeloosheid, dat onrustig gevoel van binnen, soms ook angstgevoelens en als je dan te weinig water drinkt ook nog hoofdpijn.

Het is daarom belangrijk om niet te veel koffie te drinken, of voor cafeïnevrije koffie te kiezen. Sommige mensen zijn gevoeliger voor cafeïne dan anderen [2], maar over het algemeen wordt aangeraden om niet meer dan 400 milligram cafeïne per dag binnen te krijgen. Dit staat gelijk aan ongeveer 4 koppen, als je uitgaat van zo’n 125 ml per kop.

In een middelgrote mok past al gauw 250 milliliter: het dubbele van een ‘normale’ kop koffie! Houd dus rekening met de inhoud van je kop.

Voor kinderen, jongeren, zwangere vrouwen, vrouwen die borstvoeding geven en mensen met het prikkelbare darm syndroom (PDS) gelden andere richtlijnen voor de maximale, veilige hoeveelheid cafeïne. Hierover lees je verderop in dit artikel meer.

Waarom hebben we cafeïne nodig?

Senseo aanbieding koffie 800x350px

Cafeïne kan onmisbaar zijn voor een goede gezondheid! Het speelt een grote rol bij je snelheid en uithoudingsvermogen bijvoorbeeld tijdens het sporten maar ook in het kantoor. Het verhoogt daarbij je stofwisseling zodat je meer calorieën verbrand en dus sneller afvalt.

Als je te veel cafeïne binnen krijgt kunnen verschillende functies van je lichaam, minder goed gaan werken. Dit heeft dan wel weer nadelige gevolgen voor je gezondheid!

Het menselijke lichaam kan cafeïne niet goed opslaan en daarom heb je dagelijks weer je ”nieuwe” cafeïne shot nodig.

Zijn koffiepads gezond?

Ik weet niet of jij het ooit hebt meegekregen maar een paar jaar geleden ging het gerucht  dat er varkensvet in koffiepads zou zitten. Deze zou de lekkere zachte schuimkraagje op de koffie verzorgen. Dit is dus een broodje-aapverhaal. De woordvoerder van het Voedingscentrum “Wij kennen dit verhaal niet,”

Want de Koffiepads voor zwarte koffie bevatten honderd procent gewoon pure koffie. Als er meer dan alleen koffie wordt gebruikt in de pads, dan staat dit op het etiket benoemd. Soms wordt wel een toevoeging als E-nummer vermeld; maar dan kun je op de website voedingscentrum opzoeken wat voor stof dat is.

TIP: ”Wil je ook de laagste prijs en hoogste kwaliteit hebben? Maak dan gebruik van het SENSEO Cappuccino koffiepads – 10 x 8 pads. De koffiepads zijn eenvoudig en voor 23:59 uur besteld, morgen in huis!”.  JA! IK WIL DE SENSEO AANBIEDING >>>

Dit zijn de TOP 5 best koffiepads voor thuis of op kantoor!

Dan is het nu tijd om je te laten zien, wat de beste koffiepads zijn voor jou. Tevens lees je bij elk supplement duizenden ervaringen van andere gebruikers.

Zo weet je exact wat je ervan kunt verwachten. Mocht je nog ergens vragen over hebben, laat dan onderaan in dit artikel een reactie achter. Ik help je graag verder!

#1. Douwe Egberts Aroma Rood koffiepads – voor in je SENSEO® machine – 4 x 54 pads

Deze verpakking is voordeliger als bij de supermarkt in kleine verpakking. Maar vergeet niet dat dit heerlijke kwaliteit is van Douwe Egberts. Het merk is ooit geboren in een kleine kruidenierswinkeltje te Joure in Friesland in 1753 is het merk gegroeid. Het merk is er altijd om je ‘s ochtends wakker te maken tot ‘s avonds tijdens gezellig samen zijn met familie en vrienden. je weet dat je kunt vertrouwen op Douwe Egberts haar kwaliteit. Lees hier alle ervaringen van andere Douwe Egberts koffiepads gebruikers >>>

Voordelen:

– Hoge kwaliteit koffie
– Voordelige koop
– Aroma Rood thuisgevoel in vorm van koffiepads
– Evenwichtig & rond van smaak

 Douwe Egberts Aroma Rood koffiepads

Bestel nu Douwe Egberts Aroma Rood Koffiepads (4 x 54 pads) voor €23,16 bij Bol.com >>>

#2. Senseo koffiepads

Senseo is helemaal ingeburgerd in Nederland en heeft de hoogste klantwaardering in Europa! Voor prijs kwaliteit is dit het beste wat je je lichaam kunt geven. SENSEO® is puur koffie. Niet meer, niet minder. In iedere pad zitten 50 hoge kwaliteit koffiebonen die perfect gebrand en gemalen zijn, voor een optimale smaakbeleving. De mix van koffiebonen uit al die verschillende landen, geeft iedere melange zijn eigen karakter. En dat proef je terug in onze SENSEO® blends. Bekijk hier de ervaringen van andere Senseo gebruikers >>>

Voordelen:

– Melk variant
– Vol & romig
– Evenwichtig & rond
– Goede prijs kwaliteit verhouding
– Zetsysteem: SENSEO® koffiepadmachines

SENSEO Cappuccino koffiepads

Bestel nu SENSEO Cappuccino koffiepads (10 x 8 pads) voor €22,90 bij Bol.com >>>

 

#3. Senseo Base Classic Koffiepads

De meest verkochten Senseo koffiepads onder de Senseo liefhebbers. De Senseo Classic koffiepads is er nu met een grote voordeel verpakking. Wel licht gebrand maar nog steeds met een rijke en krachtige smaak en die erkende zachte crèmelaag. Behoort absoluut thuis tot de meest gekozen koffiepads voor mannen en vrouwen! Bevat de meest pure vorm van licht gebrande koffie en zonder toegevoegde suikers en kunstmatige zoetstoffen. Het beste van het beste! Lees alle ervaringen van andere Senseo Classic Koffiepads gebruikers >>>

Voordelen:

– Rijke smaak & zachte cremalaag
– In een handomdraai en vers kopje koffie
– Aromatisch & krachtig
– Zetsysteem: Senseo koffiepadmachines

Senseo Base Classic koffiepads

Bestel nu Senseo Base Classic koffiepads (10 x 36 pads) nu €40,90 bij Bol.com >>>

#4. Douwe Egberts Intense Koffiepads

Dit is alleen voor de mensen die écht van de sterke koffie houden in de ochtend! Een krachtige samenspel van heerlijke gemalen Arabica- en Robustabonen uit met name Afrika en Azie, die van nature intens van smaak zijn. Voor de stevige koffie drinker is dit het beste van het beste! Lees alle ervaringen van andere Douwe Egberts Intense Koffiepads gebruikers >>>

Voordelen:

– Praktische éénkopsverpakking
– Het unieke vertrouwde Aroma Rood thuisgevoel in de vorm van koffiepads
– Vol & pittig
– Zetsysteem: Senseo koffiepadmachines

Douwe Egberts Intense koffiepads

Bestel nu Douwe Egberts Intense koffiepads (4 x 54 pads) nu €23,16 bij Bol.com >>>

#5. Senseo Latte Macchiato Caramel 

Soms wil je eens wat anders dan de standaard smaak van koffie toch? Hiervoor is een onweerstaanbare latte Macchiato met een vleugje caramelsmaak. Ontdekt de drie unieke heerlijke laagjes van espresso koffie, warme melk, en een perfecte melkschuimlaagje waar je lekker van blijft genieten. Lees alle ervaringen van andere Latte Macchiato Caramel Koffiepads gebruikers >>>

Voordelen:

– Rijke smaak & zachte cremalaag
– In een handomdraai en vers kopje koffie
– Aromatisch & krachtig
– Zetsysteem: Senseo koffiepadmachines

SENSEO® Latte Macchiato Caramel

Bestel nu Senseo Latte Macchiato Caramel (4 x 5 x 2 pads) nu €9,96 bij Bol.com >>>


De beste koffiepads

Hierboven heb ik de TOP 5 beste en meest verkochten koffiepads met je gedeeld. Niet alleen ik maar ook vele honderden anderen delen hun mening hierover.

Uiteraard zijn er meer goede koffiepads verkrijgbaar. Maar mijn TOP 5 van hierboven helpt je in ieder geval bij het maken van de beste keuze voor jou!

Hoe vaak mag je koffie drinken?

Koffie kun je dagelijks drinken. Maar lees wel even het label voor je het te veel gebruikt aangezien bij sommige extra toevoeging zitten. Hier lees je namelijk de verschillende stoffen die erin zitten en hoeveel koffie je per dag kunt drinken.

Onthoud wel dat koffie GEEN vervanging is blijf dagelijks voldoende water drinken.

Je kunt zelf kiezen of je er zelf nog extra melk of suiker toevoegt. Met melk is de koffiesmaak wat romiger.

Tot slot

Je bent nu meer te weten gekomen over de top koffiepads voor thuis of op kantoor! Ook heb je kunnen lezen wat Cafeïne precies met je lichaam doet en waarom we (denken) dat wij ze iedere dag nodig hebben.

Als je iedere dag zorgt voor voldoende water met een heerlijk bakje koffie, ervaar je daar enorm veel voordelen van. Heb je een actief leven dan is koffie helemaal onmisbaar.

Ik wens je succes met je keuze en vooral veel genieten met het gebruik van deze koffiepads. Mocht je nog vragen hebben, stel deze dan onderaan in dit artikel. Ook lees je hier vragen en ervaringen van andere gebruikers.

Simon van Boven
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Koffie en gezondheid
Logo
Shopping cart