Espresso Test bewijst: beste smaak van Caffé New York

✅ Geredigeerd door
✳️ Dit artikel bevat affiliate links waarover wij een vergoeding krijgen als je iets koopt nadat je hebt geklikt.
📖 Lees meer over ons schrijfproces

Voor het laatste geüpdate op 29/04/2017 door Simon.

Espresso Test bewijst: beste smaak van Caffé New York

De koffiebonen van Caffé New York is het beste uit de test gekomen voor de espressodrinkers onder ons. Het blad Feinschmecker organiseerde een uitgebreide espresso test. Maar liefst 26 verschillende koffiebranderijen uit Italië, Portugal, Zwitserland en Duitsland ondergingen een smaaktest. Deze test is bedoeld om aan te geven dat Caffé New York misschien niet zo bekend is, maar wel koffiebonen van de allerhoogste kwaliteit levert.

caffe-new-york-nr-1

Aan deze espresso test deden ook bekende koffiebranderijen mee als Illy en Segafredo. De jury bestond onder andere uit koffie importeurs, gastronomen, en een specialist in espresso-apparaten. De beste espresso tester ben je natuurlijk nog altijd zelf. Ik ga binnenkort ook de Illy koffie onder de loep nemen volg het op mijn blogs.

De jury bestond onder andere uit koffie importeurs, gastronomen, en een specialist in espresso-apparaten. De vertaling van de samenvatting over wat de vakjury oordeelde over Caffé New York (vertaling van de 1e kolom van het onderstaande artikel espressotest):

Cartello-giuria-tedesca-300x210

(dubbel) klik om de espresso test te vergroten

“1e plaats voor Caffé New York, Italië. Melange van verschillende koffiesoorten. Fijne, hazelnootbruine crema van een lang aanhoudende consistentie.” In de geur zitten aroma’s van chocolade en cacao. Geprezen werd de uitgebalanceerde, volle smaak met nuances van bittere chocolade, kardemon en nootachtige elementen, met bovendien een elegante lichte afdronk. Oordeel van een van de juryleden: “een perfecte koffie, helemaal te gek”.

Ontdek het assortiment van de testwinnaar!

Het Koffie Proefpakket

Het Koffie Proefpakket

Simon van Boven
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Koffie en gezondheid
Logo
Shopping cart