Dolce Gusto koffieapparaat aanbiedingen

✅ Geredigeerd door
✳️ Dit artikel bevat affiliate links waarover wij een vergoeding krijgen als je iets koopt nadat je hebt geklikt.
📖 Lees meer over ons schrijfproces

Voor het laatste geüpdate op 29/02/2024 door Simon.

Dolce Gusto apparaten zijn ideaal als je gemakkelijk en snel verschillende koffiespecialiteiten wilt bereiden. Deze koffiemachines werken met kleine cupjes die je in het apparaat plaatst. Als het water verwarmd is en je drukt op de knop wordt het hete (of koude) water door het cupje gespoeld. Via de koffieuitloop wordt jouw kop of mok vervolgens gevuld met heerlijke koffie. Hoewel ze niet tot de duurste koffiemachines behoren, koop je een Dolce Gusto apparaat natuurlijk wel het liefst in de aanbieding. Als je een goede deal vindt, kan dit je toch weer enkele tot tientallen euro’s schelen. Om je te helpen zoveel mogelijk geld te besparen, speuren we bij Zelfkoffiezetten.nl dagelijks het hele internet af naar de beste aanbiedingen. Op deze pagina hebben we alle interessante Dolce Gusto aanbiedingen voor je verzameld.

Dit zijn alle Dolce Gusto koffieapparaat aanbiedingen van het moment

Onderstaande aanbiedingen zijn gesorteerd op korting in euro. Hoe hoger de korting in euro is hoe hoger de aanbieding wordt getoond in dit overzicht. Het komt ook voor dat er cashback korting wordt gegeven of dat er andere extraatjes worden gegeven door de betreffende aanbieder. In dat geval zie je geen kortingspercentage staan.


Wat kost een Dolce Gusto apparaat?

De aanschafprijzen van Dolce Gusto machines variëren van zo’n 50 euro tot ruim 100 euro. Als je een combi deal koopt, kan het aankoopbedrag nog wat hoger liggen, maar dan krijg je uiteraard ook meer voor je geld. De prijzen van de Dolce Gusto apparaten zelf is met name afhankelijk van het type dat je koopt. Het ene Dolce Gusto apparaat is namelijk geavanceerder dan het andere. De Dolce Gusto Genio S – ter waarde van bijna 100 euro – is bijvoorbeeld een stuk geavanceerder dan de Dolce Gusto Infinissima die slechts 50 euro kost. Hoewel de aankoopprijzen van Dolce Gusto apparaten niet heel hoog liggen, kun je met een leuke aanbieding toch maar zo enkele tot tientallen euro’s op je Dolce Gusto besparen.

Populaire Dolce Gusto apparaten

Dolce Gusto machines zijn er in verschillende soorten en maten en elk model heeft z’n eigen voor- en nadelen. De verschillen zitten hem niet alleen in de grootte en de capaciteit, maar bijvoorbeeld ook in de functies en het design van de koffiemachines. Hieronder vertellen we je meer over de meest populaire Dolce Gusto apparaten die op dit moment in de aanbieding zijn.


Krups Dolce Gusto Genio S Basic

De Dolce Gusto Genio S Basic is een mooie compacte koffiemachine waarmee je zelf eenvoudig het koffievolume kunt instellen. Dankzij de XL functie is het ook mogelijk om een extra grote kop koffie van 300 milliliter te bereiden. Daarnaast beschikt dit Dolce Gusto koffiezetapparaat over een functie waarmee je koud water kunt gebruiken. Je maakt dus ook heel gemakkelijk een lekkere ijskoffie of ijsthee. 

Bestel de Krups Dolce Gusto Genio S Basic bij deze webshop(s):


Krups Dolce Gusto Genio S Plus

De Genio S Plus is in grote lijnen hetzelfde als de Genio S Basic met de toevoeging dat hij over Espresso Boost Technology beschikt. Dankzij deze functie kun je een intensere en een meer geconcentreerde espresso bereiden. Om dit te bereiken wordt de koffie in de koffiecup alvast een paar seconden voor de zetcyclus natgemaakt. Op deze manier komen de smaken nog beter tot hun recht. Uiteraard kun je ook nog steeds grote koppen koffie bereiden van maximaal 300 milliliter. 

Bestel de Krups Dolce Gusto Genio S Basic bij deze webshop(s):


Krups Dolce Gusto Mini Me

De Dolce Gusto Mini Me is een van de kleinste Dolce Gusto machines die Krups in de aanbieding heeft. Deze compacte koffiemachine is daardoor heel geschikt voor de kleinere keuken. Hij heeft geen hele grote capaciteit, maar je kunt wel uit 7 verschillende kopgroottes kiezen voor het bereiden van je koffiespecialiteit. Zo zet je zowel een sterke espresso als een milde lungo of americano met de Mini Me. Ook deze koffiemachine heeft de mogelijkheid om koude dranken te bereiden.

Bestel de Krups Dolce Gusto Genio S Basic bij deze webshop(s):


Krups Dolce Gusto Infinissima Touch

Met de Infinissima Touch haal je een van de meest luxe Krups Dolce Gusto apparaten in huis. Je bedient deze koffiemachine namelijk met touch bedieningsknoppen. Hiermee stel je eenvoudig het koffievolume in en daarbij beschikt de Infinissima Touch ook over de XL functie waarmee je koffiespecialiteiten van 300 milliliter kunt maken. Hij is voorzien van een groot waterreservoir en je kunt zowel warme als koude dranken bereiden. Het is een van de duurdere apparaten van dit merk dus als je deze Dolce Gusto in de aanbieding kunt scoren, kan dit flink schelen.

Bestel de Krups Dolce Gusto Genio S Basic bij deze webshop(s):


Soorten Dolce Gusto aanbiedingen

Als je besluit om een Dolce Gusto machine te kopen, wil je natuurlijk niet teveel betalen. Je kunt dan ook het beste op zoek gaan naar een leuke aanbieding om je Dolce Gusto apparaat voordelig in huis te halen. Aanbiedingen zijn er echter in allerlei soorten en het ene soort aanbieding levert je vaak meer voordeel op dan het andere. Hieronder vertellen we je iets meer over verschillende soorten aanbiedingen voor Dolce Gusto apparaten.

Uitverkoop of opruiming

Aan het einde van een seizoen houden veel winkels én webshops uitverkoop. De oude collecties worden op dit moment goedkoop aangeboden en soms geldt dit ook voor Dolce Gusto machines. Nou worden de modellen van koffiemachines over het algemeen niet al na één seizoen vervangen, maar er komt natuurlijk wel met enige regelmaat een nieuwe collectie binnen. 

Om daar plaats voor te maken, worden ook Dolce Gusto apparaten wel eens in de aanbieding gedaan. Ook komt het soms voor dat bepaalde kleuren of uitvoeringen minder goed verkopen en daarom op deze manier in de uitverkoop worden gedaan.

Kortingsactie

Zowel webshops als fysieke winkels organiseren vaak regelmatig kortingsacties. Deze acties hebben vaak een bepaald thema, zoals bijvoorbeeld een feestdag. Het kan echter ook een zelfbedacht thema zijn. Meestal is er sprake van een kortingspercentage dat geldt voor een bepaalde categorie, maar er kan ook een kortingsbedrag gelden. Daarbij komt het ook voor dat de korting voor het volledige assortiment geldt, waardoor je elk Dolce Gusto apparaat in de winkel of webshop in de aanbieding kunt scoren.

Cashback actie

Bij een cashback actie betaal je in de winkel of webshop het volledige aankoopbedrag van de Dolce Gusto machine. De aanbieding wordt dan ook niet aangeboden door de winkel, maar door het merk zelf. Door de koffiemachine achteraf online te registreren, kun je eenvoudig een deel van het aankoopbedrag terug laten storten op je rekening. Uiteindelijk komt zo’n actie dus op hetzelfde neer als een Dolce Gusto aanbieding in de winkel of webshop zelf.

Combinatie deal of gratis product

In het geval van een combinatie deal of combi deal bespaar je geld door 2 producten samen voor een gereduceerde prijs aan te schaffen. Dit kan een combinatie zijn van een Dolce Gusto apparaat en een voorraadje koffiecups bijvoorbeeld. Je bespaart wat geld en hebt meteen alles in huis om een heerlijke kop koffie of cappuccino te bereiden. Soms is het ook zo dat je de koffiemachine voor de normale prijs koopt en er dan gratis iets bij krijgt. Bij de Krups Dolce Gusto Genio S Touch is hier een goed voorbeeld van. Hier krijg je namelijk 40 euro koffietegoed bij.

Nieuwsbriefkorting

Als je online naar een goede Dolce Gusto aanbieding zoekt, is het ook altijd een goed idee om te checken of de webshop korting geeft aan nieuwsbriefabonnees. Veel webshops geven je namelijk een kortingscode op het moment dat je je aanmeldt voor hun nieuwsbrief. Deze kortingscode biedt vaak 5% of 10%, maar soms ook meer. Het is dan ook altijd slim om even te controleren of je op deze manier extra korting kunt krijgen.

Waar vind je aanbiedingen voor Dolce Gusto apparaten?

Een goede aanbieding voor een Dolce Gusto apparaat kun je zowel in een fysieke winkel treffen als online. Het voordeel van het kopen van een koffiemachine in je plaatselijke elektronicazaak is dat je het apparaat meteen in het echt kunt bekijken. Het voordeel van online shoppen is echter dat je een veel groter aanbod hebt en dat je sneller kunt vergelijken welke aanbieding het meest interessant is. Daarbij kun je een online gekocht Dolce Gusto apparaat vrijwel altijd nog ruilen, zodat je hem eerst in het echt kunt bekijken voor je definitief beslist. Hieronder vind je een aantal webshops waarop met enige regelmaat interessante Dolce Gusto aanbiedingen te vinden zijn.

  • Coolblue
  • Bol.com
  • Mediamarkt
  • BCC

Hier kun je op letten als je een Dolce Gusto gaat kopen

Als je besluit een mooie Dolce Gusto aanbieding te kopen, is het natuurlijk wel belangrijk dat je ook daadwerkelijk een apparaat in huis haalt waar je blij mee bent. Én dat het ook echt een goede aanbieding is. Hieronder vertellen we je waar je op kunt letten als je besluit om een Dolce Gusto aanbieding te scoren.

Is het een goede aanbieding?

In de eerste plaats is het van belang om te achterhalen of het daadwerkelijk om een goede aanbieding gaat. Veel winkels en webshops gooien namelijk de prijzen eerst omhoog om vervolgens met een kortingsactie de indruk te wekken dat je een enorme korting krijgt. In werkelijkheid betaal je dan vaak bijna net zoveel als normaal. 

Het kan natuurlijk nog steeds zo zijn dat je minder betaalt dan de reguliere prijs, maar dit is iets wat je zelf even kunt checken. Op Zelfkoffiezetten.nl laten we altijd de meest interessante aanbiedingen zien, zodat je zeker weet dat je de beste deal scoort.

Capaciteit

Vergeet ook niet op de capaciteit van de Dolce Gusto machine te letten. In een klein huishouden waar enkele koppen koffie per dag gedronken worden, is een Krups Dolce Gusto Genio S Basic bijvoorbeeld een prima keuze. Ben je met meer koffiedrinkers in huis (of wil je gewoon minder vaak het waterreservoir vullen en het afvalbakje legen) dan kun je beter voor een Dolce Gusto met meer capaciteit gaan. De Dolce Gusto Infinissima Touch is dan bijvoorbeeld een goede keuze.

Functies en personalisatie

Ook de functies en de mogelijkheid om je koffie te personaliseren kunnen een rol spelen. Met de meeste Dolce Gusto apparaten is het mogelijk om het koffievolume aan te passen. Hierdoor bepaal je zelf de koffiesterkte en kun je zowel een sterke espresso bereiden als een milde americano. Dolce Gusto machines met de XL functie kunnen ook extra grote koppen koffie bereiden, zodat je bijvoorbeeld een royale cappuccino of latte macchiato bereidt. Verder zorgt de Espresso Boost Technology van de Genio S Plus ervoor dat de koffie alvast nat gemaakt wordt en de smaken beter vrij komen. Zo zet je nog smaakvollere koffie.

Design

Als je het belangrijk vindt dat je keukenapparatuur bij de stijl van je keuken past, is ook de vorm en kleur van de Dolce Gusto koffiemachine van belang. Gelukkig zijn de Krups Dolce Gusto apparaten redelijk tijdloos en kunnen ze zowel doorgaan als retro koffiemachine. Daarbij heb je keuze uit verschillende kleurstellingen, zodat er ongetwijfeld een exemplaar tussen zit dat bij jouw keuken past.

Levertijd en voorwaarden

Het is ook een goed idee om even te kijken naar de levertijd en voorwaarden van het Dolce Gusto apparaat dat je in de aanbieding hebt gevonden. Als je huidige koffiemachine nu stuk is, kan het namelijk belangrijker zijn om snel een nieuwe Dolce Gusto in huis te zijn dan dat je de laagste prijs betaalt. Verder kunnen aan een Dolce Gusto aanbieding bepaalde voorwaarden verbonden zijn. Bij een cashback actie is het bijvoorbeeld belangrijk dat je het product binnen de gestelde termijn registreert. Het zou tenslotte zonde zijn als je de korting alsnog misloopt.

Dolce Gusto aanbieding op Zelfkoffiezetten.nl

Op Zelfkoffiezetten.nl worden elke nacht alle Dolce Gusto aanbiedingen die op het internet te vinden zijn gescreend. De beste aanbiedingen voor een Dolce Gusto apparaat vind je daardoor altijd op deze pagina. Zo hoef je niet meer zelf allemaal verschillende webshops langs om een goede deal, maar klik je eenvoudig vanaf Zelfkoffiezetten.nl door naar de Dolce Gusto machine aanbieding die jou aanspreekt. Vervolgens kun je je nieuwe koffiemachine rechtstreeks kopen bij de webshop die hem voordelig aanbiedt.

Conclusie

Een Dolce Gusto apparaat is ideaal als je zonder moeite en rommel heerlijke espresso’s en andere koffiespecialiteiten wilt bereiden. Dolce Gusto apparaten zijn zo nu en dan in de aanbieding en dat is dan ook het perfecte moment om je nieuwe koffiemachine aan te schaffen. Daarbij is het goed om  Het is natuurlijk wel belangrijk om te weten of je daadwerkelijk goedkoper uit bent. Om je te helpen de beste Dolce Gusto aanbieding te vinden, hebben we alle goede deals verzameld op deze pagina. Zo heb je altijd alle actuele aanbiedingen voor Dolce Gusto apparaten in een overzicht. We hopen dan ook dat je je nieuwe koffiemachine hier voor een leuke prijs vindt.

Redactie
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Koffie en gezondheid
Logo
Shopping cart