Beste Krups Koffiemachine: welke kopen en waar?

✅ Geredigeerd door
✳️ Dit artikel bevat affiliate links waarover wij een vergoeding krijgen als je iets koopt nadat je hebt geklikt.
📖 Lees meer over ons schrijfproces

Voor het laatste geüpdate op 22/11/2021 door Simon.

Krups ziet zichzelf als dé maker van volautomatische koffiemachines voor de wereld. Het bedrijf dat in alle grote landen haar producten verkoopt, zegt dat niet zonder bewijs. Het is namelijk een van de grootste producenten van koffiemachines. Daarnaast heeft het samenwerkingen met grote koffiemakers als Nespresso.

Als koffie liefhebber zijn de Krups koffiemachine je zonder twijfel bekend. Mogelijk ben je daarentegen niet bekend met de beste Krups koffiemachines. Het aanbod met onder andere de populaire EA8340 en EA8108 modellen is breed.

Om je meer inzicht te geven in welke Krups koffiemachines het best, licht ik de herkomst van deze machines toe. Daarnaast leg ik je uit waar jij bij de aanschaf van een nieuwe Krups koffiemachine op moet letten. Met zoveel verschillende modellen wordt het kiezen er niet makkelijker op!

Zet makkelijk het perfecte kopje koffie met Krups koffiemachines

Zet makkelijk het perfecte kopje koffie met Krups koffiemachines

De volautomatische koffiemachines van Krups zijn ontworpen om zoveel mogelijk van het ‘werk’ dat bij het zetten van koffie hoort uit handen te nemen. Dat wil zeggen dat je niet met een melkopschuimer of maler aan de slag hoeft. De betere Krups koffiemachines zijn in staat een heerlijke cappuccino of sterke espresso te bereiden.

Veel van wat met de Krups koffiemachines mogelijk is, is te vergelijken met wat je in een hip koffietentje tegenkomt. Alleen nu hoef je niet € 3 voor een kopje te betalen maar enkele tientallen centen. Je hebt namelijk met het aanbod Krups koffiemachines makkelijk het perfecte kopje koffie gemaakt.

Je kunt bij Krups kiezen uit verschillende soorten koffiemachines, waaronder:

 • Pistonmachines
 • Filterapparaten
 • Nespresso koffiemachine
 • Volautomatische koffiemachine

Het aanbod koffiemachines van deze twee laatste categorieën zijn het grootst. Dit zijn dan ook de twee categorieën waar Krups door veel experts aanbevolen wordt.

 Stijlvolle ontwerpen Krups

Stijlvolle ontwerpen Krups

De koffiemachine wordt voor steeds meer mensen een stijlobject. Behalve dat van de koffiemachine wordt verwacht dat het een heerlijk bakje koffie zet, verwachten we ook dat het apparaat er stijlvol uitziet.

Bij Krups koffiemachines is daar overduidelijk aan gedacht. Volgens Krups werkt er aan ieder nieuwe koffiemachine een team van productontwerpers. Zij kijken naar de laatste trends en passen dit toe op de producten van Krups. Hierdoor is iedere nieuwe Krups koffiemachine, zoals de EA8340 en de EA8108, weer stijlvoller dan de voorganger.

Eenvoudig in gebruik zijn de Krups koffiemachines

Iets wat Krups koffiemachines doet onderscheiden van merken als Siemens en Bosch is het gebruiksgemak. Alhoewel de apparaten van deze merken duurder zijn, zijn ze lastiger in gebruik. En dat is vooral terug te zien aan het werk dat het reinigen van koffiemachines normaal kost.

Het reinigen van een Krups koffiemachine neemt minder dan de helft van de tijd in beslag dan de duurdere alternatieven. Een van de belangrijkste factoren van een koffiemachine is dat de reiniging eenvoudig en binnen niet al te veel tijd verricht moet kunnen worden. Verrassend veel koffiemachines lijken hier niet aan te kunnen voldoen. Volgens diverse recensies op Coolblue en Bol, lukt dit Krups wel.

Daarnaast zijn de koffiemachines van Krups zeer eenvoudig in het gebruik. Middels het duidelijke bedieningspanel zet je bij de meeste modellen binnen enkele seconden je kopje. Daarnaast is het zetten van een cappuccino of, bij sommige modellen, espresso net zo makkelijk.

Prijs-kwaliteitverhouding

Al met al staan de koffiemachines van Krups niet zonder reden goed bekend. De uitstekende prijs-kwaliteitverhouding zorgt ervoor dat steeds meer consumenten met een Krups koffiemachine in huis eindigen. En dat heeft het merk onder andere te danken aan de voortreffelijke kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid.

Let wel op dat de precieze prijs-kwaliteitverhouding per model verschilt. De recensies per product geven je dan ook een beter idee of het apparaat waarschijnlijk is om jou een goede prijs-kwaliteitverhouding te bieden.

Waar zijn de Krups koffiemachines te koop?

Krups heeft een omvangrijk netwerk van verkooppunten gecreëerd waar je als liefhebber terechtkunt. Een van de beste verkooppunten is Bol.com, waar je na bestelling al binnen een dag de koffiemachine in huis mag verwachten. Daarnaast zijn hier ook meteen de benodigde reinigingsproducten voor de Krups koffiemachine te koop.

Bekijk hieronder de top 5 Beste Krups Koffiemachine op dit moment: 

1. Krups Nescafé Dolce Gusto Piccolo KP100B – Koffiecupmachine

Kleine maar zeer prettig en eenvoudig Krups machine? De Piccolo is de kleinste machine van Dolce Gusto, welke handmatig bediend wordt voor een kopje koffie die op jouw eigen smaak is aangepast. Dankzij zijn compacte formaat past deze koffiecupmachine met gemak in elke keuken! Bekijk hier de Dagdealprijs >> 

Voordelen:

 • de cappuccino cups en die zijn heerlijk!
 • Handzaam apparaat maakt lekkere koffie
 • Goede prijs/kwaliteitverhouding

2. Krups Nespresso Essenza Mini XN1108 – Koffiecupmachine – Zwart

Dit compacte apparaat zet heerlijke koffie en neemt bijna geen ruimte in! De Nespresso Essenza Mini heeft een nieuw design met strakke lijnen en is zo compact dat deze koffiemachine in elke ruimte past. Het is een intuïtieve en gemakkelijk te gebruiken koffiemachine.! Bekijk hier de Dagdealprijs >> 

Voordelen:

 • Snel een goede kop koffie en ruime mogelijkheid de juiste smaak te verkrijgen
 • goed apparaat voor cupjes koffie
 • Goede prijs/kwaliteit

3. Krups NESCAFÉ® Dolce Gusto® MiniMe Artic Grey – Koffiecupmachine

Wil jij graag hoogwaardige koffie met een heerlijke smaak? Zo geniet je keer op keer van koffievariaties zoals jij ze het lekkerst vindt. Deze koffiecupmachine is energiezuinig door de ecostand. Deze stand schakelt de machine automatisch na 5 minuten uit. Bekijk hier de Dagdealprijs >> 

Voordelen:

 • handig in gebruik
 • opwarmen en aan de grendel trekken en voila je koffie
 • prijs/kwaliteit verhouding

4. Krups Nespresso Inissia XN1005 – Koffiecupmachine – Rood

Jij wil graag in 25 seconden een dampende kop koffie? De Nespresso Inissia koffiemachine past dankzij het compacte en lichtgewicht design in elk interieur. De machine is eenvoudig in gebruik en bereidt elke keer weer een heerlijk kopje koffie. Bekijk hier de Dagdealprijs >> 

Voordelen:

 • Praktisch en duurzaam!
 • Het apparaat is simpel te bedienen en zet goede koffie
 • Goede prijs/kwaliteit verhouding

5. Krups Arabica Automatic EA8150 – Espressomachine

Geweldige koffiemachine die al bekroond is door het publiek? Als je toch keer de overstap wilt maken naar verse koffiebonen, scheelt op lange termijn ook weer kosten! De koffie is geheel naar eigen wens te bereiden dankzij de instelbare maalgraad, koffietemperatuur, koffiesterkte en watervolume. Dankzij de geheugenfunctie van deze Krups espressomachine kunnen er 2 koffieprofielen worden opgeslagen. Bekijk hier de Dagdealprijs >> 

Voordelen:

 • prachtig apparaat en je kunt zelf alles instellen
 • Een krachtige compacte koffiezetter
 • Goede prijs/kwaliteit verhouding

Simon van Boven
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Koffie en gezondheid
Logo
Shopping cart