Beste koffiebonen kopen? In 7 stappen de lekkerste koffie! 

✅ Geredigeerd door
✳️ Dit artikel bevat affiliate links waarover wij een vergoeding krijgen als je iets koopt nadat je hebt geklikt.
📖 Lees meer over ons schrijfproces

Voor het laatste geüpdate op 23/10/2018 door Simon.

Een goede kop koffie met de beste koffiebonen zou eens lekker zijn voor de verandering. Het neemt wel wat tijd en een beetje energie om echte kwaliteit koffie te vinden in deze tijd. Als jij echt een goede koffie tent kent val je onder de gelukkige. Maar wist je dat jij elke dag eigelijk een hoge kwaliteit koffie kan maken vanuit je eigen huis?

TIP: ”Wil je graag de beste koffiebonen proberen? Maak dan gebruik van het koffie voordeelpakket! De koffiebonen zijn heerlijk en vol van smaak! Daarnaast bespaar je 37,50 34,75 !”.  >> Bekijk hier het proefpakket koffiebonen

Beste koffiebonen kopen nu in 7 stappen de lekkerste koffie!

Hier zijn 7 eenvoudige stappen die je kunt nemen om elke keer de perfecte kop koffie te maken. Het begint met kwaliteit. Een van de meest kritische aspecten van koffie drinken is de kwaliteit van de koffiebonen waarmee je begint. Als je een favoriete smaak hebt, koop dan altijd de meest verse koffiebonen in die smaak. Als je dit kunt doen, kun je van de meest verse koffie gaan genieten.

1. Laat het malen maar beginnen. Koop een koffiemolen van goede kwaliteit. Enkele van de beste maalmachines die vandaag beschikbaar zijn, deze zijn eenvoudig te gebruiken en eenvoudig schoon te maken. Door je eigen koffiebonen te malen, zul je alleen kunnen malen wat je nodig hebt, wat betekent dat je volledige frisheid in je koffie zult hebben.

2. Bewaar het goed en luchtdicht. Het is heel belangrijk om uw koffie altijd op te bergen. Lucht oxideert de koffie en kan het snel bitter maken. Metalen vaten kunnen het ook mogelijk maken dat er een metaalsmaak in de koffie komt, waardoor deze vieze bijsmaak krijgt.

De beste oplossing is voor een plastic of keramische luchtdichte container voor uw koffie en koffiebonen. Bewaar het ook bij kamertemperatuur omdat het vocht in de koelkast of vriezer de kwaliteit sneller slecht kan maken.

Maar nu de beste koffie

3. De koffiemaker. Het koffiezetapparaat dat je gebruikt, is ook van cruciaal belang. Voor welke koffiesmaak je ook gaat, je kunt er een goed kopje koffie van maken als je de essentiële stappen neemt om het vers te houden.

4. Je moet er bijvoorbeeld voor zorgen dat het koffiezetapparaat na elk gebruik schoon blijft. In feite moet jij ervoor zorgen dat je hem schoonmaakt elke keer nagebruik, met de hulp van natuur azijn. Jouw voorkeur bepaalt uiteindelijk welke stijl van koffiezetapparaat je zult gebruiken. Mijn tip is dat je er één kiest met een permanent filter.

Zelfs in het water heeft een rol. Zelfs het water dat je gebruikt staat centraal in de kwaliteit van de koffie die je er van krijgt. Het is belangrijk dat je zachtwater gebruikt dat vrij is van chloor en mineralen.

Water en de rest komt later!

5. Vaak zal het gebruik van flessenwater in plaats van leidingwater de kwaliteit van de koffie vergroten. Houd het water ook lekker warm. Een goede temperatuur voor het water is ongeveer 93,33 graden celsius.

6. Gebruik de juiste verhoudingen. Het is ook belangrijk dat je de juiste hoeveelheid koffiebonen en koffiemaling in de koffiemaker gebruikt. Te veel en je krijgt een hele sterke kop koffie en te weinig koffie maakt het waterig en te zwak. Volg de aanwijzingen van de koffieproducent voor de beste kop koffie.7.

7. Ten slotte en waarschijnlijk het meest belangrijke aspect van het krijgen van een geweldige kwaliteit kop koffie, is ervoor te zorgen dat je geniet van jouw koffie als deze warm en vers is. De meeste restaurants worden verteld om koffie voor minder dan dertig minuten te serveren, maar thuis, is de beste koffie de koffie die niet meer dan twintig minuten heeft gestaan.

koffiebonen 800x350px

Dit zijn de TOP 5 best koffiebonen voor thuis of op kantoor!

Dan is het nu tijd om je te laten zien, wat de beste koffiepads zijn voor jou. Tevens lees je bij elk supplement duizenden ervaringen van andere gebruikers.

Zo weet je exact wat je ervan kunt verwachten. Mocht je nog ergens vragen over hebben, laat dan onderaan in dit artikel een reactie achter. Ik help je graag verder!

#1. L’OR Espresso Onyx Koffiebonen – 4 x 500 gram

Deze verpakking is voordeliger als bij de supermarkt in kleine verpakking.  Elke ochtend weer even zorgeloos genieten? De intense ONYX is de ultieme essentie van pure espresso: superieure, donker gebrande Arabica- en Robusta bonen zijn fijn gebrand om een uitgesproken en krachtige melange te onthullen. Lees hier alle ervaringen van andere L’OR Espresso Onyx Koffiebonen gebruikers >>>

Voordelen:

– Intens, krachtig en uitgesproken
– Voordelige koop
–  Samenspel van Arabica en Robusta bonen
– De krachtigste Smaakintensiteit op schaal 12 (1-12)

Aanbieding L'OR Espresso Onyx Koffiebonen - 4 x 500 gram

Bestel nu L’OR Espresso Onyx Koffiebonen – 4 x 500 gram voor €29,56 bij Bol.com >>>

#2. Douwe Egberts Décafé Koffiebonen – 4 x 500 gram

De meest vertrouwde koffie van Nederland gemaakt van pure kwaliteits koffiebonen, dat is voor Douwe Egberts voor staat. Douwe Egberts Décafé is het bekende en vertrouwde Aroma Rood. Met dezelfde prettige ronde smaak en dat bekende aroma, maar dan cafeïnevrij. Bekijk hier de ervaringen van andere Douwe Egberts Décafé gebruikers >>>

Voordelen:

– Geschikt voor vele soorten koffie: Lungo, Cappuccino, Latte Macchiato
– Samengesteld uit Arabica en Robusta bonen
– Evenwichtig & rond & cafeïnevrij
– Goede prijs kwaliteit verhouding

Aanbieding Douwe Egberts Décafé Koffiebonen - 4 x 500 gram

 

Bestel nu Douwe Egberts Décafé Koffiebonen – 4 x 500 gram voor €24,36 bij Bol.com >>>

#3. Douwe Egberts Excellent Koffiebonen – 4 x 500 gram

De meest beste koffiebonen onder de Douwe Egberts liefhebbers. Met Excellent zet je een milde koffie met een bijzondere smaak. De 100% Arabica melange is mild gebrand waardoor fruitige en bloemige accenten boven komen in de smaak. Lees alle ervaringen van andere Douwe Egberts Excellent gebruikers >>>

Voordelen:

– Goed geschikt voor: Lungo, Cappuccino, Latte Macchiato
– 100% Arabica koffiebonen
– De fruitige smaakintensiteit op schaal 5 (1-10)
Douwe Egberts Excellent Koffiebonen - 4 x 500 gram

 

Bestel nu Douwe Egberts Excellent Koffiebonen – 4 x 500 gram nu €29,56 bij Bol.com >>>

#4. Douwe Egberts Mocca Koffiebonen – 4 x 500 gram

Dit is alleen voor de mensen die écht van de volle en rijke koffiesmaak houden in de ochtend! Met Mocca zet je koffie met een volle en rijke smaak. De melange is lekker donker gebrand. Een heerlijke verleiding waarin je zelfs subtiele accenten van specerijen en cacao kunt proeven. Voor de genieter is dit het beste van het beste! Lees alle ervaringen van andere Douwe Egberts Mocca gebruikers >>>

Voordelen:

– Praktische verpakking
– 100% Arabica koffiebonen
– Vol & rijke van smaak

Aanbieding Douwe Egberts Mocca Koffiebonen - 4 x 500 gram

 

Bestel nu Douwe Egberts Mocca Koffiebonen – 4 x 500 gram nu €29,56 bij Bol.com >>>

#5. De Vurige Krijger – 100% Arabica koffiebonen 1.000 gram

Soms wil je eens wat anders dan de standaard smaak van koffie toch? Hiervoor is een onweerstaanbare vurige krijger met 100% Arabica koffiebonen. De Vurige Krijger komt van de vulkanische gronden in West-Burundi. Het zijn mooie volle koffiebonen. De smaak is vrij uniek voor Afrikaanse koffies. Hij is pittig en nootachtig van smaak. En dat allemaal omdat hij opgroeit in de vulkanische bodem. Probeer eens deze vulkanische smaak van De Vurige Krijger gebruikers >>>

Voordelen:

– Extra krachtig
– Medium gebrand
– Beter leven voor de koffieboeren

Aanbieding De Vurige Krijger - 100% Arabica koffiebonen 1.000 gram

Bestel nu De Vurige Krijger – 100% Arabica koffiebonen 1.000 gram nu €22,95 bij Bol.com >>>


De beste koffiebonen

Hierboven heb ik de TOP 5 beste en meest verkochten koffiebonen met je gedeeld. Niet alleen ik maar ook vele honderden anderen delen hun mening hierover.

Uiteraard zijn er meer goede koffiebonen verkrijgbaar. Maar mijn TOP 5 van hierboven helpt je in ieder geval bij het maken van de beste keuze voor jou!

Hoe vaak mag je koffie drinken?

Koffie kun je dagelijks drinken. Maar lees wel even het label voor je het te veel gebruikt aangezien bij sommige extra toevoeging zitten. Hier lees je namelijk de verschillende stoffen die erin zitten en hoeveel koffie je per dag kunt drinken.

Onthoud wel dat koffie GEEN vervanging is blijf dagelijks voldoende water drinken.

Je kunt zelf kiezen of je er zelf nog extra melk of suiker toevoegt. Met melk is de koffiesmaak wat romiger.

Tot slot

Je bent nu meer te weten gekomen over de top koffiebonen voor thuis of op kantoor! Ook heb je kunnen lezen waar de beste koffiebonen vandaag komen en een stukje geschiedenis van deze bijzondere plant.

Als je iedere dag zorgt voor voldoende water met een heerlijk bakje koffie, ervaar je daar enorm veel voordelen van. Heb je een actief leven dan is koffie helemaal onmisbaar.

Ik wens je succes met je keuze en vooral veel genieten met het gebruik van deze koffiebonen. Mocht je nog vragen hebben, stel deze dan onderaan in dit artikel. Ook lees je hier vragen en ervaringen van andere gebruikers.

Simon van Boven
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Koffie en gezondheid
Logo
Shopping cart